Τετάρτη, 7 Μαΐου, 2025

Ξανά στο σκαμνί για τις φρεγάτες ο Παπαντωνίου και η σύζυγός του

Στον «προθάλαμο» του ποινικού δικαστηρίου προκειμένου να δικαστεί ξανά...

Eurovision 2025: Η γιαγιά της Klavdia αποκαλύπτει το γούρι που έχει μαζί...

Η Klavdia βρίσκεται στη Βασιλεία της Ελβετίας και έχει...

«Άγιος έρωτας»: Συλλαμβάνεται η Κατρίν την ώρα του αρραβώνα της

Ενώ η σχέση της Χλόης και του πατρός Νικολάου...

Κατάθεση Ρέας Τουτουνζή: «Ο Παπαγιάννης φώναζε τη Βάσια Τριφύλλη κ@λ@γρια»

Η Ρέα Τουτουνζή κατάθεσε στη δίκη των Παυλίδου –...

Ο Χάρης Δούκας ορκίστηκε δήμαρχος έχοντας στο πλευρό του την αρραβωνιαστικιά του

Ο ωραίος και η ωραία των Αθηνών

Με τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου στο πλάι του ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Η αρραβωνιαστικιά του, με καινούργιο hairstyle, καμάρωνε για τον δήμαρχο στην τελετή που έγινε στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, παρουσία κυρίως… ΠΑΣΟΚ!

«Θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων» ήταν το μήνυμα του Χάρη Δούκα, με τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη να τον χειροκροτεί. Αλλωστε η θριαμβευτική του νίκη «ξελάσπωσε» όλο το κόμμα που τον στήριξε. Το «παρών» έδωσαν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο Γιώργος Καμίνης, ο πρώην πια δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ που ηττήθηκε κατά κράτος Κώστας Ζαχαριάδης. Εκεί ήταν και η πρώην υπουργός και φίλη του δημάρχου Λούκα Κατσέλη.

Μάλιστα, ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης είχε μια θερμή χειραψία και ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Χάρη Δούκα. Ο Χάρης Δούκας, από τον κατάμεστο χώρο, ζήτησε ενότητα και συνεργασία για να ανταποκριθεί η νέα δημοτική Αρχή στην εμπιστοσύνη των πολιτών με «κοινωνική ενσυναίσθηση και αποτελεσματικότητα».

Ο Χάρης Δούκας με τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου

Εθεσε τρεις βασικές προϋποθέσεις για να γυρίσει σελίδα η Αθήνα, οι οποίες στηρίζονται στη διαμόρφωση μιας καθαρής περιβαλλοντικά πόλης, σε ένα νέο μοντέλο διοίκησης με αναθέσεις σε καθένα σύμβουλο μιας ευθύνης, και στην καθιέρωση μιας νέας σχέσης του δήμου με τον πολίτη που θα διέπεται από την αρχή «καμία απόφαση ερήμην του». Η μελαχρινή αρραβωνιαστικιά του, που έκοψε πιο κοντά τα μαλλιά της, επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα με ένα μαύρο πανωφόρι, πολύ κλασική επιλογή! Ο Χάρης Δούκας, πάντως, δήλωσε με νόημα ότι θα αφήσει την Πανεπιστημίου να ησυχάσει πια!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Πόπη Λάζου: Δείτε πώς είναι σήμερα η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Πόπη Λάζου υπήρξε η μοιραία γυναίκα του ελληνικού...

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Ανδρέα...

Νεκρός στο σπίτι του ο «Μήτση» της Μαρινέλλας

Η είδηση, βγαλμένη από το αστυνομικό ρεπορτάζ για το...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

Σάλος για τη συναυλία του Χρήστου Μάστορα στη Χειμάρρα – «Είναι προδότης»

«Ντροπή του. Θα γράψετε ότι η μάνα του Κατσίφα...
spot_img