Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025

Η Χόλι Μάντισον περιέγραψε σε podcast όσα «τραβούσε» στη βίλα του «Playboy»

Το πιο αηδιαστικό πράγμα που έκανε στο κρεβάτι με...

Το συγγραφικό «περιβόλι» του Κρομμύδα

Ο πολυγραφότατος Κώστας Κρομμύδας επέστρεψε δυναμικά στις προθήκες των...

Οι εκπομπές που ρίχνουν οριστικά αυλαία μέχρι το τέλος Ιουνίου

Δύο μήνες έμειναν ουσιαστικά πριν από τη λήξη της...

Ο Στέλιος Πέτσας έτοιμος για το «shopping star»

Με τζάκετ παραλλαγής, από αυτά που φορούν στους στρατώνες...

Οταν ο Βενιζέλος συνάντησε τον Νιόνιο

Η συνέντευξη του τραγουδοποιού στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στο περιθώριο του συνεδρίου για τη Μεταπολίτευση

Διονύσης Σαββόπουλος και Ευάγγελος Βενιζέλος, το «νέο αχτύπητο δίδυμο» της πολιτικής φιλοσοφίας, εμφανίστηκε μαζί. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε ρόλο δημοσιογράφου, ζήτησε από τον σπουδαίο τραγουδοποιό να περιγράψει πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος τη στιγμή της Μεταπολίτευσης το 1974 αλλά και το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε έως σήμερα.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο 80χρονος σπουδαίος τροβαδούρος, φαν του Βενιζέλου, συμμετείχε στον περίφημο Κύκλο Ιδεών του Ευάγγελου Βενιζέλου, παίρνοντας μέρος στο συνέδριο «Η καμπύλη της Μεταπολίτευσης (1974-2024)», που έκλεισε χθες τις εργασίες του με Διονύση Σαββόπουλο!

Ευάγγελος Βενιζέλος και Διονύσης Σαββόπουλος

«Χαίρομαι που ανταμώνουμε, Ευάγγελε» ήταν τα πρώτα λόγια του Διονύση Σαββόπουλου, που ντυμένος με σακάκι, κόκκινο μαντίλι του και sneakers μίλησε για όλα, κυρίως για τον θαυμασμό του στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, ενώ συγχρόνως αποκάλυψε τη μεγάλη συναυλία που ετοιμάζει στο Ηρώδειο με τα τραγούδια των πενήντα ετών της Μεταπολίτευσης.

«Νομίζω ότι η Μεταπολίτευση τελείωσε κάνοντας αυτήν την καμπύλη της κυβέρνησης της “πρώτης φορά Αριστεράς”. Τους είδαμε όλους… Κυβέρνησαν όλοι. Η αίσθησή μου είναι ότι κάπου εκεί τελείωσε η Μεταπολίτευση» επισήμανε ο Διονύσης Σαββόπουλος, απαντώντας στις ερωτήσεις του «ρεπόρτερ» Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο Διονύσης Σαββόπουλος από τα πολιτικά πρόσωπα της πεντηκονταετίας ξεχώρισε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη, ενώ στην οικονομία διάλεξε να μιλήσει για τον Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Στο τέλος της συνέντευξης, που πήρε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τον Σαββόπουλο, ο τραγουδοποιός τον αποχαιρέτησε με ένα αυτοσχέδιο τραγούδι: «Δεκατέσσερις του Μάη, μια μέρα σαν κι αυτή, ο Βαγγέλης και ο Διονύσης εμφανίστηκαν μαζί. / Θα περάσουνε τα χρόνια, θα πεθάνουνε και οι δυό, μα η Ελλάδα δεν πεθαίνει, κι ας πέρασε και πυρετό!»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Στα δικαστήρια με τον πρώην άντρα της για τα παιδιά τους

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην...

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...

Πώς πρώην υπουργός έπιασε τον Μάη με σύζυγο και ερωμένη

Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά αποφάσισε να κάνει ο αμετανόητος πρώην...
spot_img