Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από...

Ολα για όλα... από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον...

Η Σκορδά θα… κόψει την τηλεοπτική κορδέλα

Η Φαίη Σκορδά θα κάνει το ποδαρικό στην πρωινή...

Σανδάλια, κοκτέιλ φορέματα και μια «πυγολαμπίδα»

Tutti frutti party στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου στη δεξίωση για τα 50 χρόνια Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

«Δεξίωση παρακμής», με πασαρέλα, Zeus+Δione, celebrities και ηθοποιούς, με τους μισούς υπουργούς απόντες και με τη θεαματική απουσία τριών αρχηγών κομμάτων, του Κυριάκου Βελόπουλου της Ελληνικής Λύσης, του Δημήτρη Νατσιού της ΝΙΚΗΣ και της Αφροδίτης Λατινοπούλου της Φωνής Λογικής.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

«Ενα tutti frutti» πάρτι, δηλαδή, που λίγη σχέση είχε με την ιστορική επέτειο! Με… μενού τον Απόστολο Τζιτζικώστα και την επικείμενη πρόταση επιτροπείας του, την ψυχική υγεία και τα παράγωγά της, τα πρακτικά των Μνημονίων αλλά και τις ανεμογεννήτριες στη Γυάρο, αλλά και με… επιδόρπιο τον νεοφερμένο στο πάρτι Στέφανο Κασσελάκη κύλησε η βραδιά στο «πολιτικό κιόσκι» της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

sak26074 k
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τους Κώστα Τασούλα, Δημήτρη Κουτσούμπα, Στέφανο Κασσελάκη, Νίκο Ανδρουλάκη και Κυριάκο Μητσοτάκη

Την παράσταση όμως δεν έκλεψε το μενού ή το επιδόρπιο, αλλά η συνήθης πασαρέλα των κυριών, που «μετρήθηκαν σε κομψότητα», αλλά και σε κακό γούστο ορισμένες, φορώντας κοκτέιλ φορέματα, ταγιέρ, κοστούμια, πέδιλα, φλατ σανδάλια και total white φορέματα. Ολα μπλέχτηκαν γλυκά στους κήπους του φωτισμένου Προεδρικού Μεγάρου, που «έβαλε τα καλά του» για την επέτειο των 50 ετών από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα.

sak2607491111
Κωστας Μπακογιαννης – Σια Κοσιωνη

Η πολιτική, καλλιτεχνική, ιατρική και επιστημονική ελίτ, ντυμένη και… σενιαρισμένη, βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, που γέμισε αυτή τη φορά από ηθοποιούς. Οικοδέσποινα στην τελευταία της δεξίωση ως Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν φυσικά η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που υποδέχτηκε με επαγγελματικό μακιγιάζ και λευκό φόρεμα τον πρωθυπουργό, μετρημένους στα δάχτυλα του χεριού πολιτικούς αρχηγούς, ελάχιστους υπουργούς και βουλευτές, ανάμεικτους με ηθοποιούς και λοιπούς αγνώστους.

sak260748
Δομνα Μιχαηλιδου

Ο θόρυβος από τα τακούνια των κυριών που κατέβαιναν τις σκάλες του Προεδρικού «έσβησε» τις συζητήσεις στο πηγαδάκι των πολιτικών αρχηγών, όπου το όνομα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα έπαιξε ως φαβορί για θέση στην Ε.Ε., καθώς και τη φωνή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που ζητούσε επίμονα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να της πει αν θα βάλει ή όχι ανεμογεννήτριες στη Γυάρο και αν θα φροντίσει την ψυχική υγεία – αγαπημένο της θέμα!

sak260747
Κατερίνα Παναγοπούλου

Οι ηθοποιοί Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γωγώ Μπρέμπου, Κώστας Αρζόγλου, αλλά και οι Σπύρος Μπιμπίλας και Διαμαντής Καραναστάσης, βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας, όπως και οι τραγουδιστές Διονύσης Σαββόπουλος και Μανώλης Μητσιάς, έδωσαν καλλιτεχνικό τόνο, ο οποίος όμως δεν… συνάδει με δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Αμάνικο σακάκι

Με ένα ποτήρι λευκό κρασί στο χέρι και πολύ κους κους, οι περισσότερες βουλεύτριες και υπουργοί στάθηκαν στο καταπράσινο φουντωτό γκαζόν με λευκά φορέματα και ταγιέρ στην πλειονότητά τους. Η Ολγα Κεφαλογιάννη, η υπουργός Τουρισμού, μάζεψε τα μαλλιά της κότσο και έβαλε ένα καλοκαιρινό αμάνικο σακάκι τύπου Σανέλ, και πλισέ λευκή φούστα, τελευταία λέξη της μόδας. Λευκή ολόσωμη φόρμα ήταν η προτίμηση της Δόμνας Μιχαηλίδου, λευκό και το φόρεμα της Αννας Διαμαντοπούλου, υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Λευκό φόρεμα διάλεξαν επίσης η Ολγα Γεροβασίλη του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, αλλά και η πρώην υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρία Κεφάλα. Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, φαν του Διονύση Σαββόπουλου, ντύθηκε εντελώς κλασικά, με δαντελένιο πουκάμισο και σκουρόχρωμο παντελόνι. Πολύ κομψή μέσα στο μαύρο φόρεμά της ήταν η υφυπουργός Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη.

sak260746
Κατερίνα Μονογυιού

Αληθινή «πυγολαμπίδα», όμως, μέσα στη νύχτα ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, που επέλεξε, όπως πάντοτε, έντονο χρώμα, στη συγκεκριμένη περίπτωση το εκτυφλωτικό μπλε ρουά. Μοβ φόρεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου. Σαν τη μύγα μέσα στο γάλα εμφανίστηκε φέτος ο μουσικός Ιωάννης Στρατάκης, γνωστός από την περιβολή με βερμούδα και σαγιονάρα στην περσινή δεξίωση. Φέτος είπε να γλιτώσει το κράξιμο και το τερμάτισε, φορώντας παπιγιόν και φράκο… Μπορδοροδοκόκκινο, που θα έλεγε και η Μοιραράκη, φόρεσε η δημοσιογράφος, σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη, Σία Κοσιώνη. Η συνάδελφός της δε, η παρουσιάστρια ειδήσεων Κατερίνα Παναγοπούλου, που ντύθηκε από πάνω μέχρι κάτω με Zeus+Δione, όπως η πρωθυπουργική σύζυγος Μαρέβα Μητσοτάκη, ξεσήκωσε θύελλα σχολίων για το εάν το συγκεκριμένο στιλ ήταν κακόγουστη επιλογή. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελενα Ακρίτα έδωσε την αποστομωτική της απάντηση στα δεκάδες σχόλια.

sak260745
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

«Δεν ξέρω ποια είναι, αλλά λογικά την ντύνει η υπέρκομψη Μαρέβα. Η πετσετούλα στο μπούστο συνδυάζεται τέλεια με το ασορτί τραπεζομάντιλο στη φούστα. Ομορφη πινελιά η χρυσή τσάντα από έναν αρραβώνα που άφησε εποχή το 2012 στην Ανω Πεσκανδρίτσα και βίντατζ πέδιλα της Μάρθας Καραγιάννη από το “Κάτι να καίει”» σχολίασε η Ελενα Ακρίτα για το αμφιλεγόμενο ντύσιμο της παρουσιάστριας, που ήταν μια μάλλον ατυχής στιγμή της.
Δεξίωση για την 50ή επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, και αυτό που έμεινε είναι η… κακογουστιά σε όλο της το μεγαλείο.

sak260744
Θεοδώρα Τζακρη

sak260743
Oλγα Γεροβασιλη

sak260742
Αννα Διαμαντοπουλου

sak260741
Ολγα Κεφαλογιαννη

sak26074
Κατερινα Νοτοπουλου

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....