Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ πέρασαν ανέμελες στιγμές με τη διάσημη οικογένεια των Μπούση – Ντούντα

Ζευγαράκια παρεούλα στις Κυκλάδες

Με το θρυλικό γκέι ζευγάρι Ευάγγελου Μπούση και Πίτερ Ντούντας φωτογραφήθηκε ανέμελος, παρέα με τον σύζυγό του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Οι Μπούσης και Ντούντας με τα παιδιά τους κάνουν διακοπές στις Κυκλάδες.

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Η συνάντηση των τεσσάρων ήρθε αμέσως μετά το τελευταίο ταξίδι Κασσελάκη στις ΗΠΑ, όπου ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος του ιδρύματος Hippocratic Cancer Research Foundation, του οποίου πρόεδρος είναι η ομογενής Ελένη Μπούση, μητέρα του Ευάγγελου Μπούση. Φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο φιλανθρωπικό γκαλά γνωρίστηκαν περισσότερο τα δύο ζεύγη και αποφάσισαν να τα πουν και επί ελληνικού εδάφους. Ο Ευάγγελος Μπούσης είναι παντρεμένος με τον σχεδιαστή Πίτερ Ντούντα και μαζί απέκτησαν δύο παιδάκια, η βάφτιση των οποίων πριν από δύο χρόνια ξεσήκωσε εκκλησιαστική -και όχι μόνο- θύελλα.

kass3007422222

Η βάφτιση

Ο σχεδιαστής Ντούντας είναι πολύ αγαπημένος στην Αμερική και στο πελατολόγιό του βρίσκονται γυναίκες όπως η Μισέλ Ομπάμα, η Μπιγιονσέ, η Κιμ Καρντάσιαν, η Ριάνα, η Χάιντι Κλουμ και πολλές ακόμη λαμπερές προσωπικότητες. Οι Μπούσης και Ντούντας, λοιπόν, βάφτισαν προ διετίας τα δύο παιδιά τους σε εκκλησία της Βουλιαγμένης, χωροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στους εκκλησιαστικούς κύκλους.

Διαβάστε επίσης: Σάλος για τα… Gay βαφτισια του Ελπιδοφόρου! Έκθετος ο «εκλεκτός» του Βαρθολομαίου

Αυτή η βάφτιση των παιδιών, που έγινε τότε στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη από τον Ελπιδοφόρο, έφερε τον μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης Αντώνιο σε αντίθεση με τον Ελπιδοφόρο, καθώς τα παιδιά ανήκουν σε ομόφυλο ζευγάρι, γεγονός που η Εκκλησία μας δεν το δέχεται. Βεβαίως, το ομόφυλο ζευγάρι τέλεσε κανονικά το μυστήριο ανέμελο, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής σε δηλώσεις του προς την «Espresso», λίγο καιρό μετά τη βάφτιση, είπε ότι θα το έκανε για οποιοδήποτε ζευγάρι τού ζητούσε να βαφτίσει τα παιδιά του.

kass300742

Το πρόσωπο «κλειδί» στην υπέρβαση των δυσκολιών τής εν λόγω βάφτισης ήταν η μητέρα του Ευάγγελου Μπούση, Ελένη, σύζυγος του Δημήτρη Μπούση, εύπορου ομογενή επιχειρηματία, δημιουργού και ιδιοκτήτη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Cermak Fresh Market. Προσωπικότητα με μεγάλη αίγλη στις ΗΠΑ, πασίγνωστη στην ομογενειακή κοινότητα -και όχι μόνο- κυρίως λόγω των αγαθοεργιών στις οποίες επιδίδεται συστηματικά, η Ελένη Μπούση κατάφερε να δώσει τη λύση στον γόρδιο δεσμό του ποιος θα βαφτίσει τα δύο παιδιά, με τον φίλο της, Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, να δέχεται να το κάνει.

kass300741

Τα παιδιά του Ευάγγελου και του Πίτερ κυοφορήθηκαν από παρένθετη μητέρα. Το αγοράκι πήρε το όνομα Αλέξιος Πίτερ και το κοριτσάκι Ελένη Βιργινία. Στην κοινή βάπτισή τους οι ανάδοχοι ήταν τέσσερις για κάθε παιδί. Τα παιδιά έχουν μεταξύ τους μικρή διαφορά ηλικίας. Πρώτος γεννήθηκε ο Αλέξιος Πίτερ τον Ιούνιο του 2021 και λίγους μήνες μετά η οικογένεια μεγάλωσε καθώς ο Αλέξιος απέκτησε μια αδελφούλα, την Ελένη. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ έχουν φιλική σχέση με το ζευγάρι και ίσως τους ζηλεύουν και λιγάκι, καθώς εκείνοι απέκτησαν παιδιά, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που επιθυμεί το ίδιο, δύσκολα θα το υλοποιήσει αυτό στην Ελλάδα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...