Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Έτοιμος για τα… οικογενειακά βάρη ο Τάιλερ

Η... προετοιμασία του Τάιλερ Μακμπέθ για να είναι σε φόρμα για τον γάμο με τον Κασσελάκη και το τριήμερο πάρτι

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για να… ενωθούν «εις σάρκα μίαν» -και επί ελληνικού εδάφους- ο Στέφανος Κασσελάκης και ο εκλεκτός της καρδιάς του Τάιλερ Μάκμπεθ! Παρά το γεγονός μάλιστα ότι ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για τις… μαραθώνιες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό Σκινέ Χανίων, βρήκε χρόνο να γυμναστεί!

Ο Τάιλερ Μάκμπεθ, ο οποίος δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη φυσική του κατάσταση, αφιερώνει πολλές ώρες στο γυμναστήριο για να είναι σε άψογη φόρμα για το γαμήλιο πάρτι που θα διαρκέσει από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου.

Με story που ανάρτησε στο Instagram ο προπονητής σωματικής διάπλασης Θάνος Αντωνιάδης, το οποίο συνόδευσε με το μήνυμα «1 week! Let’s go!» αποκάλυψε τη σκληρή προετοιμασία που έκανε όλες τις προηγούμενες ημέρες ο… νεόνυμφος.

tailer

Τα τελευταία 24ωρα έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από αναρτήσεις personal trainers που δείχνουν τόσο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και τον σύζυγό του να γυμνάζονται. Η πρώτη, που δείχνει τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει plank, ήταν στα stories του γυμναστή Θάνου Αντωνιάδη, ενώ η δεύτερη τραβήχτηκε στη Μύκονο από τον personal trainer Μάνο Βροντζάκη. Υπενθυμίζεται πως ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ τελέστηκε στη Νέα Υόρκη στις 19 Οκτωβρίου 2023. Τώρα το ζευγάρι σχεδιάζει γαμήλια τελετή και στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στα Χανιά, μετά και την ψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

df

Σύμφωνα με το προσκλητήριο που έχει ήδη δημοσιευτεί, ο Κασσελάκης και ο Μάκμπεθ καλούν τους φίλους και τους συγγενείς τους να τους τιμήσουν με την παρουσία τους από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου. Στο ηλεκτρονικό προσκλητήριο του ζευγαριού αναγράφεται χαρακτηριστικά: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που προσκαλούμε όλους εσάς σε ένα από τα πιο αγαπημένα μας μέρη για να γιορτάσουμε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα!»

Στο τετραήμερο αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης θα υποδεχθεί περίπου 150 καλεσμένους, συγγενείς και φίλους τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Οι καλεσμένοι θα απολαύσουν την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία σε μια σειρά εκδηλώσεων που έχουν σχεδιαστεί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με αποκορύφωμα ένα γαμήλιο πάρτι στις 29 Αυγούστου στον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...