Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Σήμερα γάμος γίνεται: Απόψε η μεγάλη στιγμή για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ

Σε ένα μαγικό τοπίο το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αγάπης

Επειτα από ένα γεμάτο διήμερο, με λαμπερά δείπνα και χλιδάτα pre-wedding πάρτι, ανάμεσα σε τσικουδιές και ξεροτήγανα, έφτασε επιτέλους η ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μάκμπεθ θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης ενώπιον Θεού και των περίπου 130 προσκεκλημένων τους!

Οι τετραήμεροι εορτασμοί για τον «γάμο»-υπερπαραγωγή αλά Χόλιγουντ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του εκλεκτού της καρδιάς του, από τον οποίο έχουν «εξοριστεί» οπερατέρ και δημοσιογράφοι, θα κορυφωθούν σήμερα το βράδυ στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης (μια επίγεια Εδέμ, με καρποφόρα δέντρα, ενδημικά βότανα του νησιού, αμπέλια, ακόμα και τροπικά φυτά, 18 χιλιόμετρα νότια των Χανίων) και, συγκεκριμένα, στη βεράντα που κατοπτεύει την έκταση των περίπου 200 στρεμμάτων και προσφέρει προνομιακή θέα στο αμφιθέατρο αλλά και στη μικρή, τεχνητή λίμνη του κήπου.

gamos5

Σύμφωνα με πληροφορίες, μολονότι ο αρχικός σχεδιασμός του ζευγαριού πρόβλεπε την πρόσκληση 150 αποκλειστικά συγγενών και φίλων, τελικά κρίθηκε σκόπιμο να μειώσουν τον αριθμό τους, προκειμένου να νιώσουν την οικειότητα που θα επιθυμούν για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους. Την οργάνωση της γαμήλιας τελετής δεν έχουν αναλάβει οι υπεύθυνοι του Βοτανικού Κήπου, αλλά wedding planner από τις ΗΠΑ, ο οποίος μάλιστα είχε φροντίσει για τη σχετική κράτηση του χώρου ήδη από τα περασμένα Χριστούγεννα!

gamos55

Στη δεξίωση, που θα παρατεθεί αμέσως μετά, οι προσκεκλημένοι θα απολαύσουν έναν πλούσιο μπουφέ, στον οποίο την πρωτοκαθεδρία θα έχουν οι κρητικές γεύσεις. Το μενού θα περιλαμβάνει αρνί, τυροκομικά προϊόντα, μαραθόπιτες, μέλι, τοπικά κρασιά από τον ανερχόμενο αμπελώνα του νησιού, κοκτέιλ με βάση το κρητικό τζιν, ρακή, αλλά και σπιτική λεμονάδα, που στο εν λόγω κτήμα είθισται να προσφέρεται όχι με το συμβατικό αμφιλεγόμενο πλαστικό καλαμάκι, αλλά με την πιο βιώσιμη περιβαλλοντικά επιλογή του χοντρού μακαρονιού.

gamos1

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι για τη διασκέδαση των καλεσμένων του θα έχει και βιολιά, ως γνωστόν όμως, γάμος στην Κρήτη χωρίς λύρα και λαούτο δεν γίνεται! Ετσι, είναι αρκετά πιθανό οι περίπου 130 καλεσμένοι να διασκεδάσουν και υπό τους ήχους παραδοσιακής κρητικής μουσικής. Οι εορτασμοί θα κλείσουν αύριο, με το αποχαιρετιστήριο πάρτι, που θα γίνει σε μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και στο γιγαντιαίων διαστάσεων beach bar Cabana Mare.

Το ξεκίνημα των τετραήμερων εκδηλώσεων στα Χανιά έγινε προχθές, στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων. Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ υποδέχτηκαν περίπου 70 καλεσμένους στην ταράτσα γνωστού εστιατορίου, το οποίο σέρβιρε τα best seller πιάτα του, χωρίς να γίνουν περισσότερα γνωστά.

Πάντως, στον κατάλογο του εστιατορίου, μεταξύ άλλων, συναντά κανείς ψητό αστακό Νορβηγίας με πουρέ παστινάκι, σπαράγγια, emulsion μυδιών συνοδευμένα με tobiko (μαριναρισμένα αβγά χελιδονόψαρου), πιάτο που κοστίζει 32 ευρώ και μπριζόλα black angus συνοδευόμενη από ψητό γαριδάκι, βούτυρο αρωματισμένο με βότανα και ψητά λαχανικά, που κοστίζει 58 ευρώ! Παράλληλα επιλέχθηκαν δύο ετικέτες κρασιών, που τοποθετήθηκαν στα τραπέζια για να συνοδεύσουν το φαγητό, ενώ ένα ροζέ κρασί σερβιρίστηκε ως ποτό καλωσορίσματος.

Εξάλλου, το συγκεκριμένο εστιατόριο, το οποίο έχουν επιλέξει κατά καιρούς διάσημοι επισκέπτες της πόλης, όπως ο διεθνούς φήμης σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ και η Λούρδη Λεόν, κόρη της Μαντόνα, φημίζεται για την κάβα του, που περιλαμβάνει πάνω από 600 ετικέτες κρασιών, ενώ διαθέτει τέσσερις σομελιέ.

Μετά τις 23.00 το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του αναχώρησαν για γνωστό bar στα Χανιά, όπου συνεχίστηκε η διασκέδασή τους. Χθες οι δύο οικογένειες δείπνησαν μαζί σε ένα υπέροχο εστιατόριο με μοναδική θέα, στην περιοχή του Αποκόρωνα, και στις 22.00 ακολούθησε πάρτι σε γνωστό μπαρ των Χανίων.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...