Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Και ο Δημοσθένης Βεργής στο… Δελφινάριο του ΣΥΡΙΖΑ!

Δηλώνει στο πλευρό του έκπτωτου Κασσελάκη!

Σύμμαχο από το… πουθενά (κυριολεκτικά) βρήκε ο έκπτωτος Κασσελάκης στο πρόσωπο του Δημοσθένη Βεργή, του… εμβληματικού αρχηγού του κόμματος Ελληνες Οικολόγοι, που με την ενέργεια και το ταμπεραμέντο που τον διακρίνουν στα 84 του χρόνια συνεχίζει να έχει… πολιτικές ανησυχίες!

  • Aπό τον Βαγγέλη Καράλη

Ο μοναδικός πρόεδρος πολιτικού σχηματισμού που δεν έχει ψηφίσει τον… εαυτό του (θυμίζουμε ότι στις περσινές εθνικές εκλογές ο Δημοσθένης Βεργής με το κόμμα του έλαβε μόλις μία ψήφο, με τον ίδιο να δηλώνει δημόσια πως ούτε αυτός δεν ψήφισε τον εαυτό του), όχι μόνο έφτιαξε νέα πολιτική αφίσα του, στην οποία με φόντο μια παραλία εμφανίζεται γυμνός, έχοντας ένα λουλούδι στα επίμαχα σημεία, με πέντε κοπέλες μαζί του (όπως δηλώνει, η συγκεκριμένη αφίσα αποτελεί απάντηση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και των δηλωσεών του ότι η Μύκονος είναι νησί της ανομίας), αλλά δηλώνει παρών στο… Δελφινάριο του ΣΥΡΙΖΑ!

vergis120942
Ο Δημοσθένης Βεργής είναι έτοιμος να «παίξει μπάλα» και στον σύριζα

Μάλιστα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της Κουμουνδούρου και την καθαίρεση Κασσελάκη από την καρέκλα του προέδρου, λέει στην «Espresso» πως «εάν ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξανά υποψήφιος και εκλεγεί αρχηγός, θέλω να είμαι μαζί του υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές»! Αυτά θα ακούει ο Τάιλερ και θα κάνει… ζήλιες! Ετσι, μέσα από την ανοιχτή πρόσκληση για συνεργασία που απευθύνει μέσω της «Espresso», ο Δημοσθένης Βεργής πλέκει το εγκώμιο του έκπτωτου Κασσελάκη: «Θεωρώ ότι είναι ένα μορφωμένο παιδί που προχωράει και βλέπει μπροστά, και έχει μιλήσει για εμένα με πολύ θετικά λόγια. Περιμένω την αντίδρασή του όταν δει την αφίσα, που πιστεύω ότι θα του αρέσει πολύ. Θεωρώ ότι ο Κασσελάκης είναι ο ικανότερος για αντιπολίτευση, και στις επόμενες εθνικές εκλογές, εάν και εφόσον είναι υποψήφιος, θα ήθελα να είμαι μαζί στο ψηφοδέλτιό του».

vergis12094
Ο έκπτωτος πρόεδρος της Κουμουνδούρου Στέφανος Κασσελάκης

Μιλώντας επίσης για τη νέα επίμαχη αφίσα, αναφέρει: «Πάω πολλά χρόνια στη Μύκονο και είμαι ο παλαιότερος ενεργός πολιτικός. Οι Μυκονιάτες μού παραπονέθηκαν για τον Μητσοτάκη που είπε ότι η Μύκονος είναι το νησί της ανομίας και προέτρεψε τον κόσμο να μην πηγαίνει. Δεν γίνεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός να κατηγορεί ένα νησί που είναι παγκοσμίως γνωστό τόσα χρόνια και αποτελεί το πιο τουριστικό νησί της χώρας μας. Στις εθνικές εκλογές τον βοήθησα και τον στήριξα, αλλά πλέον και μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων της Μυκόνου τάσσομαι υπέρ του Κασσελάκη. Το μήνυμα της αφίσας έχει δύο όψεις, από τη μία οι ομορφιές του νησιού με τις παραλίες και τις όμορφες γυναίκες, και από την άλλη το μήνυμα της Γαλλικής Επανάστασης του 1968. Τα λουλούδια που υπάρχουν στην αφίσα συμβολίζουν τον Γαλλικό Μάη του ’68 και χρειάζεται μια ειρηνική επανάσταση, ώστε να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα μας».

vergis120941

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...