Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025

«Μαύρο» Star σε Κοκλώνη

Θα γυριστούν... οι νέοι «Μαύροι πίνακες»; Η μιντιακή αγορά...

Η Χόλι Μάντισον περιέγραψε σε podcast όσα «τραβούσε» στη βίλα του «Playboy»

Το πιο αηδιαστικό πράγμα που έκανε στο κρεβάτι με...

Το συγγραφικό «περιβόλι» του Κρομμύδα

Ο πολυγραφότατος Κώστας Κρομμύδας επέστρεψε δυναμικά στις προθήκες των...

Οι εκπομπές που ρίχνουν οριστικά αυλαία μέχρι το τέλος Ιουνίου

Δύο μήνες έμειναν ουσιαστικά πριν από τη λήξη της...

Μπακογιάννης και Κοσιώνη ανέβαλαν (λόγω πένθους) τον γάμο τους

Την απόφαση να αναβάλουν τον γάμο τους, που ήταν προγραμματισμένος για τις 10 Ιουνίου, πήραν από κοινού ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη

Την απόφαση να αναβάλουν τον γάμο τους, που ήταν προγραμματισμένος για τις 10 Ιουνίου, πήραν από κοινού ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη.

Το ζευγάρι ένιωσε την ανάγκη να σεβαστεί το πένθος της οικογένειας λόγω του θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη -παππού του μέλλοντα γαμπρού- και πλέον κάνουν εκ νέου γαμήλια σχέδια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και η δημοσιογράφος επιθυμούν να περάσουν πρώτα οι 40 μέρες του πένθους και έπειτα να τελέσουν το μυστήριο, αφού, αν καθυστερήσουν κι άλλο τα πράγματα, θα είναι λίγο δύσκολα για την παρουσιάστρια ειδήσεων του Σκάι, η οποία θα βρίσκεται πια σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη (ήδη διανύει τον πέμπτο μήνα).

Κουμπάροι θα παραμείνουν, φυσικά, η Αλεξία Μπακογιάννη, αδελφή του Κώστα (σ.σ.: η Σία έχει βαφτίσει τον γιο της) και δύο στενοί φίλοι του ζευγαριού. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα πραγματοποιηθεί -σε νέα ημερομηνία- και το γλέντι που σκόπευαν να κάνουν οι νεόνυμφοι στον τόπο καταγωγής του Μπακογιάννη, το Καρπενήσι, αμέσως μετά τον γάμο. Ο περιφερειάρχης σχεδίαζε ρουμελιώτικη διασκέδαση για τους συγγενείς και τους φίλους του, με αρνιά και παραδοσιακή μουσική. Το ζευγάρι θα παντρευόταν στις 10 Ιουνίου στη Σαντορίνη, στο εκκλησάκι της βίλας φίλων τους, ενώ θα ακολουθούσε και δεξίωση σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Στα δικαστήρια με τον πρώην άντρα της για τα παιδιά τους

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην...

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

Πώς πρώην υπουργός έπιασε τον Μάη με σύζυγο και ερωμένη

Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά αποφάσισε να κάνει ο αμετανόητος πρώην...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...
spot_img