Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2025

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν με θλίβει εδώ και καιρό ότι δεν έχω παιδί»

Η Μαρία Μπεκατώρου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno»...

Glam βραδιά για την ψυχική υγεία

Μια βραδιά ελπίδας, γενναιοδωρίας, συλλογικής δράσης και έμπνευσης οργανώθηκε...

Αντώνης Ρέμος για Μαρινέλλα: «Εύχομαι να μπορέσει να ξυπνήσει από αυτόν τον...

Ο Αντώνης Ρέμος και η Μαρινέλλα έχουν συνεργαστεί πολλές...

Ο άλλος Σωκράτης Φάμελλος

Ενα ενδιαφέρον και σπάνιο φωτογραφικό ενσταντανέ από καλοκαιρινές τους...

«Γάμος αλά ελληνικά» για Νία Βαρντάλος και Αλέξη Γεωργούλη

Βαρντάλος, Χανκς, Γουίλσον στην Ελλάδα το καλοκαίρι για το «Γάμος αλά ελληνικά 3»! Μάλιστα, η Νία Βαρντάλος καλεί, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη σε γαμήλιο κινηματογραφικό γλέντι.

Η ομογενής σταρ του Χόλιγουντ, όπως ακούγεται, του έκανε και πρόταση να πάρει μέρος στη νέα ταινία της, καθώς είναι πολύ στενοί φίλοι. Αξίζει να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2007 δόθηκε η ευκαιρία στον Αλέξη να συμπρωταγωνιστήσει με τη Νία και τον Ρίτσαρντ Ντρέιφους στην ταινία «Ερωτας αλά ελληνικά», με παραγωγούς τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον, υποδυόμενος έναν οδηγό ταξιδιωτικού πούλμαν τρελά ερωτευμένο με την ξεναγό (Νία Βαρντάλος).

Το καστ της ταινίας

Γυρίσματα της ταινίας έγιναν στην Αρχαία Ολυμπία, στους Δελφούς και στην Ακρόπολη, και από τότε Νία και Αλέξης είναι ένα! H Βαρντάλος, λοιπόν, που λατρεύει την Ελλάδα, ανακοίνωσε μέσω βίντεο που ανέβασε στο Instagram πως ετοιμάζει την τρίτη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» («My Big Fat Greek Wedding 3»), της οποίας τα γυρίσματα θα γίνουν στην πατρίδα μας! «Ναι, είναι αλήθεια ότι πάνω από έναν χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε σε ταινία το σενάριο που έγραψα για το “My Big Fat Greek Wedding 3”» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ελληνικής καταγωγής διάσημη ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι θα επιστρέψει ολόκληρο το καστ των ηθοποιών που έχουμε δει στις προηγούμενες δύο ταινίες.

Ωστόσο στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια θέλησε να τονίσει το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ανεξάρτητη παραγωγή εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, το οποίο δεν έχει επιτρέψει μέχρι στιγμής την έναρξη των γυρισμάτων. Τέλος, να σημειωθεί ότι παραγωγοί της ταινίας είναι οι Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον, που έχουν πολιτογραφηθεί Έλληνες!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κυβερνητικός έκανε… Ψυχικό σε λιώμα τηλεστάρ

Τηλεαστέρας, «κριτής» των πάντων, συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής...

Πρόωρο «ψαλίδι» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου;

Φυλλορροεί η Τατιάνα Στεφανίδου! Σε δύσκολα μονοπάτια μπαίνει η Τατιάνα...

Μοναχική «γοργόνα» η Δήμητρα Παπανδρέου – Φωτογραφίες από την παραλία

Οι εποχές αλλάζουν, άνθρωποι φεύγουν, ακίνητα αλλάζουν χέρια και...

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη – Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης περνάει δύσκολες ώρες καθώς έχασε

Συγκινημένη η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη

Φανερά συγκινημένη ήταν η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη με την Κατερίνα Μπιρμπίλη.