Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025

Οι super stars της Formula 1 δίνουν μάχη για το ποιος έχει...

Την ώρα που μετράμε ημέρες για το επόμενο Γκραν...

Γιώργος Τατάκης: Μεγάλη διεθνής διάκριση για την ελληνική φωτογραφία

Μεγάλη διεθνής διάκριση για την ελληνική φωτογραφία. Ο Γιώργος...

Ο… σαμουράι του Αγίου Ορους!

Σενάριο ταινίας θα μπορούσε να εμπνεύσει η ζωή του...

Καραβάτου από Αύγουστο χειμώνα…

Μεγάλη σπαζοκεφαλιά ή καλύτερα μεγάλος πονοκέφαλος η Κατερίνα Καραβάτου...

Τρεις μοναδικές παραστάσεις στο Christmas Theater με διάσημους ταχυδακτυλουργούς του εξωτερικού

Οι μάγοι με τα δώρα!

Ψευδαισθήσεις πέρα από τις ανθρώπινες δυνατότητες στο φαντασμαγορικό show «C’ est la Magie». Τέσσερις από τους πλέον δημοφιλείς μάγους της υφηλίου, οι Τζέιμς Μορ, Ντάρσι Οουκ, Ενζο Ουέιν και Γιου Χο-Τζιν, έφτασαν στην Αθήνα, με σκοπό να καταπλήξουν τα πλήθη. Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν αυτή την περίοδο στην Ευρώπη θα δώσουν σήμερα, αύριο και μεθαύριο (20, 21 & 22 Σεπτεμβρίου) τρεις μοναδικές παραστάσεις στο Christmas Theater. Πρόκειται για ένα μοναδικό θέαμα διεθνών προδιαγραφών που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Στη σκηνή οι τέσσερις βραβευμένοι μάγοι θα συνδυάσουν διαφορετικά μαγικά tricks, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα… πέρα από κάθε φαντασία.

Ο διάσημος μάγος Τζέιμς Μορ αγαπά τις ανεξήγητες φυσικές μεταμορφώσεις και προσφέρει τη δική του εκδοχή στα διάσημα και επικίνδυνα κόλπα του θρυλικού Χουντίνι. Ο Ενζο Ουέιν αποκαλείται «ένας από τους πιο εφευρετικούς μάγους της εποχής μας», καθώς χωρίς προσπάθεια εμφανίζεται και εξαφανίζεται σε διάφορα μέρη της σκηνής, αλλάζοντας τα όρια του ορατού και του δυνατού. Ο Ντάρσι Οουκ φημίζεται για την υπέρβαση των ακραίων δοκιμασιών, ξεφεύγοντας από τον κίνδυνο στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο ταλαντούχος και μυστηριώδης Κορεάτης μάγος Γιου Χο-Τζιν είναι ένας από τους πιο νεαρούς ελπιδοφόρους της μαγικής τέχνης και ο πρώτος Ασιάτης νικητής του Magic Grand Prix, που υποτάσσει τη φαντασία των θεατών με επιδέξιες κινήσεις και ένα αινιγματικό χαμόγελο.

Πλήθος καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και λάτρεις της μαγείας έσπευσαν να δώσουν το «παρών» στην press conference, που έδωσαν οι illusionists λίγο πριν από τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους. Οσοι βρέθηκαν στην επιβλητική αίθουσα του Christmas Theater αντάλλαξαν απόψεις με τους international μάγους, ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρώτοι ένα μέρος του show που παρουσιάζει ο πρώην παίκτης του «Survivor» Ρόμπερτ Τζέιμς Σέιμουρ, μια παραγωγή υψηλής αισθητικής, με συναρπαστικά οπτικά εφέ και ευρέως γνωστά τεχνάσματα, που επιστρατεύει έξυπνες τεχνολογίες και Τεχνητή Νοημοσύνη. Το show «C’ est la Magie» θα μεταδίδεται σε τρεις οθόνες στην αίθουσα, ενώ η μεταγλώττιση στα ελληνικά θα κάνει την παράσταση ευχάριστη τόσο σε μεγάλους όσο και σε μικρούς θεατές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν εκεί μέχρι το τέλος

«Λύγισε» ο Ντέμης Νικολαΐδης βλέποντας τη σύντροφό του να...

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Έφυγε πέντε μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της

Βαρύ πένθος έπεσε στην οικογένεια της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου με...

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κουμπάρα με αρχαίο ελληνικό αέρα

Ένα ιδιαίτερο γεγονός βίωσε η δυναμική πρόεδρος της Φωνής...

«Ραγίζει καρδιές» η Ρία Δελούτση για τον αδικοχαμένο γιο της: «Καλή αιωνιότητα ψυχή μου. Δεν θ’ αργήσω»

Η Ρία Δελούτση έζησε μεγάλη επιτυχία παίζοντας στον ελληνικό...

Ανατροπές στο πάρα πέντε από την αυλαία της χειμερινής σεζόν

Ντόμινο οι εξελίξεις στο μαγικό γυαλί... Η νέα σεζόν...