Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025

Σηφάκης – Πικράκη: Πώς με μια selfie μέσα στο αυτοκίνητο επιβεβαίωσαν τη...

Σταμάτησαν το κρυφτό και ποζάρουν πρώτη φορά μαζί, αφού...

Έβγαλε «νύχια» η Kατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα έχει μνήμη ελέφαντα! Η κόντρα της Κατερίνας...

Μύρωνας Στρατής και Κατερίνα Ζαπάρδα γονείς για δεύτερη φορά

Μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους...

H «newscaster των κωφών» Σοφία Ρομπόλη μιλά για τον καθημερινό «επιτάφιο» χιλιάδων...

Τον δικό τους γολγοθά της σιωπής ανεβαίνουν στην Ελλάδα...

«Ελάτε μέσα! Έσφαξα τον Σατανά»

❱❱ Άγριο έγκλημα στη Σταμάτα! Τοξικομανής σκότωσε τη φίλη του με περισσότερα από 30 χτυπήματαΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Ενας θεός ξέρει τι τρομακτικό έβλεπε το θολωμένο από τα ναρκωτικά μυαλό ενός 52χρονου στο πρόσωπο της επί σειράν ετών συντρόφου του και την κατακρεούργησε με ένα ψαλίδι μέσα στα ξημερώματα στο σπίτι τους στη Σταμάτα, με αγριότητα που τρομάζει και προκαλεί φρίκη!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τον άκουσαν έκπληκτοι να τους καλεί στις 7 το πρωί λέγοντάς τους: «Ελάτε στην οδό Αγίου Φανουρίου, έσφαξα τον διάβολο»! Αμέσως κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά και έσπευσαν στη διεύθυνση που τους είχε δώσει. Ο 52χρονος τους περίμενε στην αυλή και μόλις τους είδε άνοιξε την αυλόπορτα, επαναλαμβάνοντας:

«Ελάτε μέσα. Εσφαξα τον Σατανά μέσα στην μπανιέρα! Πηγαίνετε εκεί, θα τον βρείτε»!

Το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί μόλις μπήκαν στο λουτρό ήταν ανατριχιαστικό. Μέσα στην μπανιέρα κειτόταν σε μια λίμνη αίματος το κατακρεουργημένο πτώμα της συντρόφου του 52χρονου, ο οποίος την είχε κατασφάξει. Μάλιστα, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, η άτυχη 40χρονη γυναίκα είχε δεχθεί περισσότερα από 30 χτυπήματα στον θώρακα, στο κεφάλι και στον λαιμό, ενώ και στα χέρια της φέρει δεκάδες αμυντικά τραύματα, στην προσπάθειά της να προστατευτεί από τη δολοφονική μανία του ερωτικού συντρόφου της!

Καβγάς

Οπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί, το ζευγάρι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα τις πρώτες πρωινές ώρες στη μονοκατοικία όπου συζούσε τα τελευταία επτά χρόνια και οι φωνές τους ακούγονταν σε ολόκληρη τη γειτονιά. Ολα δείχνουν ότι τόσο ο 52χρονος όσο και η άτυχη γυναίκα (που δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη) βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και είχαν μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας, καθώς και οι δύο ήταν χρόνιοι χρήστες ηρωίνης.

Παραμένει άγνωστο τι ήταν αυτό που πυροδότησε την αποτρόπαια μανία του 52χρονου, με αποτέλεσμα να αρπάξει το ψαλίδι, να πάει στην τουαλέτα όπου βρισκόταν εκείνη τη στιγμή η σύντροφός του και να της καταφέρει πάνω από 30 χτυπήματα με το ψαλίδι.

Ο δολοφόνος, που οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα, ήταν σε πλήρη σύγχυση, παραληρούσε υπό την επήρεια των ουσιών και οι αστυνομικοί αδυνατούσαν να συνεννοηθούν μαζί του. Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς άρχισε να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Το άψυχο κορμί της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Αθηνών, όπου τις επόμενες μέρες ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει την απαραίτητη νεκροτομή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1

Πριν να «πάρει» το χρίσμα από τον Γιώργο Παπαδάκη...

«Γιος» αντιστάρ σε καρνέ κοκαΐνης

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι του… ντίλερ της κοκαΐνης, πρώην...

Ζεύγος Τανιμανίδη: Συν γυναιξί και τέκνοις στη ζούγκλα των likes

Την ώρα που ο αγαπημένος τους κουμπάρος Μίλτος Καμπουρίδης...

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...
spot_img
spot_img