Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Βουτιές και dolce vita με τον πρώην

Η 64χρονη Ιβάνα Τραμπ με μαγιό βρέθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ιταλίας συντροφιά με τον πρώην σύζυγό της Ρουμπικόντι.

Η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός στην περίπτωση της Ιβάνα Τραμπ. Εντελώς ακομπλεξάριστη στα 64 της χρόνια, διατηρεί ελεύθερη σχέση με τον εν διαστάσει σύζυγό της Ροσάνο Ρουμπικόντι και δεν διστάζει να εμφανιστεί μπροστά στα φλας των παπαράτσι με μαγιό. Το ζευγάρι παραθερίζει αυτό το διάστημα στη Σαρδηνία και συγκεκριμένα στο Πόρτο Τσέρβο, όπου έχει καταλύσει στο πολυτελές ξενοδοχείο «Cala Di Volpe». Τα πρωινά είτε χαλαρώνουν στην κοντινή παραλία είτε πηγαίνουν βόλτες με το σκάφος.

Η Τραμπ παντρεύτηκε τον κατά 23 χρόνια νεότερό της Ρουμπικόντι τον Απρίλιο του 2008, σε μια μεγαλοπρεπή τελετή παρουσία 400 προσκεκλημένων, κόστους 2.000.000 ευρώ. Τον τέταρτο κατά σειρά γάμο της είχε διοργανώσει μάλιστα ο σύζυγος Νο2, ο Ντόναλντ Τραμπ.

Παρά το γεγονός ότι ο γάμος της με τον 41χρονο Ρουμπικόντι διήρκεσε ελάχιστα, δεδομένου ότι πήραν διαζύγιο τον αμέσως επόμενο χρόνο, εξακολουθούν να διατηρούν μια ρομαντική, ελεύθερη σχέση. Εκείνη άλλωστε πέρυσι είχε κάνει δεσμό με τον μεσίτη Μαρκ Αντόνιο Ρότα, αλλά και τον Ιταλό ηθοποιό Αντόνιο Ζεκίλα, με τον οποίο μάλιστα είχαν κάνει ρομαντικές διακοπές στην Καραϊβική τον Φεβρουάριο του 2012.

Η πρώην αθλήτρια από την Τσεχοσλοβακία έγινε συνώνυμο της αυτοκρατορίας Τραμπ μετά τον γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977, μόλις δώδεκα μήνες από την ημέρα που ντύθηκε για πρώτη φορά νύφη στο πλευρό του Αυστριακού σκιέρ Αλφρεντ Βινκλμαϊρ. Οι δυο τους απέκτησαν τρία παιδιά, τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Ερικ, προτού πάρουν διαζύγιο το 1992. Φήμες θέλουν την Ιβάνα Τραμπ να πήρε το γενναίο ποσό των 15.000.000 ευρώ σε μετρητά, το ποσό των 3.500.000 ευρώ ως επίδομα στέγασης και αρκετά ακίνητα. Η παραπάνω αποζημίωση τής εξασφάλισε μια άνετη ζωή, καθιστώντας την μάλιστα και περιζήτητη νύφη, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, αφού μετά τον Τραμπ και πριν από τον Ρουμπικόντι μεσολάβησε ακόμη ένας γάμος, με τον Ρικάρντο Ματσουτσέλι, που διήρκεσε ελάχιστα.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα