Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025

Πρώην CEO της Barclays έκανε σεξ με βοηθό του παιδόφιλου Τζέφρι

Πρώην αφεντικό βρετανικού τραπεζικού κολοσσού αναγκάστηκε να παραδεχτεί σε...

Μία προαγωγή, ένα ξέφρενο πάρτι και το αποτέλεσμα ενός one night stand

Φρέσκo, oλόφρεσκο το δικό μου ζήτημα, Σούζη μου! Θα...

Νέα έρευνα έδειξε ότι ο γάμος παχαίνει τους άνδρες

Δίκιο σε όσους λένε ότι με το που βάλουν...

Ραπουνζέλ με μεταλιζέ μπότες η χήρα Καρύδα

Comeback στα κοσμικά σουαρέ για τη Βικτώρια Καρύδα. Με...

Η Lalla Salma στην Ελλάδα!

Η (πανέμορφη) πριγκίπισσα του Μαρόκου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Κυλλήνη!

Γαλαζοαίματες… διακοπές στην Ελλάδα κάνει η πανέμορφη πριγκίπισσα του Μαρόκου Lalla Salma! Πιστή στο ραντεβού της και φέτος, καθώς δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στη χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια, έφτασε με την πολυπληθή συνοδεία της -κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας- στις ακτές της Κυλλήνης προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου.

«Φρούριο»

Η 35χρονη γαλαζοαίματη ταξίδεψε την Πέμπτη στην περιοχή μέσω του αεροδρομίου του Αράξου με το βασιλικό lear jet και αμέσως κατευθύνθηκε προς τον επίγειο παράδεισο της Grecotel, το «Olympia Riviera Resort». Μαζί της ήταν τα παιδιά της, πάνοπλοι άνδρες της προσωπικής της φρουράς, αλλά και δεκάδες άτομα που βρίσκονται στη συνοδεία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πριγκίπισσα σκοπεύει να μείνει στην περιοχή και να απολαύσει τις ομορφιές της αρκετές ακόμη μέρες. Η σύζυγος του βασιλιά του Μαρόκου Mohammed VI, Lalla Salma, είχε επισκεφθεί και πάλι πέρσι τις ακτές της Ηλείας, συνοδεύοντας τον οκτάχρονο γιος της και διάδοχο του θρόνου και μαγεύτηκε από την ομορφιά του τοπίου και όχι μόνο. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους η περιοχή είχε μετατραπεί σε φρούριο, τόσο από ξηράς όσο και από θαλάσσης. Την Κυλλήνη την επισκέπτεται για πολλοστή φορά, αφού τα τελευταία καλοκαίρια αποτελεί μόνιμο προορισμό της για τις θερινές διακοπές της.

Το έργο της

Η Lalla Salma γεννήθηκε στο Ραμπάτ το 1978. Είναι κόρη του καθηγητή Μπενάνι, ενώ στα τρία της χρόνια έχασε τη μητέρα της. Η πριγκίπισσα, που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον λαό της, έχει να επιδείξει σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο κατά του καρκίνου, ενώ είναι πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Σπούδασε Πληροφορική με πολλές διακρίσεις. Ωστόσο, αν κι έγινε σύζυγος του Μαροκινού βασιλιά, η ίδια ουδέποτε ανακηρύχθηκε βασίλισσα.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Γεροντιδάκης και Αναστασία Παντούση… full in love

Ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η...

Δύσκολοι καιροί για… Μουτσινάδες

Θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οριστικά...

Γιώργος Λαμπάτος: Καλημέρα νέα ζωή χωρίς μούχλα!

Ενα διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου, στα Κάτω...

Ο σύντροφος της Κλέλιας Ανδριολάτου

Οι πρώτες φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου που κυκλοφόρησαν με...

«Καρφί» από Μουζουράκη για τις πρώην συντρόφους του

«Μπηχτή» του Πάνου Μουζουράκη για τις πρώην του. Ο...