Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης αλλάζει τις αξιώσεις του στο διαζύγιο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης αλλάζει τις αξιώσεις...

Aμαλία Κωστοπούλου σε I.X. cruise με το boyfriend

Νέα φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της μοιράστηκε στα social...

Το… γυαλί δεν κολλάει για Παπαρίζου και Καψάλη, και όλα δείχνουν οριστικό...

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες επανασύνδεσης, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Η Ελένη Κοκκίδου δίνει σάρκα και οστά στην...

Μάνη 1710: Η Πανδώρα ξεκινάει ένα ταξίδι που δεν...

Ενας star της Marvel σε ελληνικό φιλμ!

❱❱ Ο Σεμπάστιαν Σταν πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου «Μοnday»Ο σταρ των ταινιών της Marvel Σεμπάστιαν Σταν πρωταγωνιστεί σε ελληνικό φιλμ! Ο 36χρονος χολιγουντιανός ηθοποιός θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Ελληνα σκηνοθέτη Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, ο οποίος έγινε γνωστός στα διεθνή φεστιβάλ με την ταινία του «Suntan». 

Το νέο του φιλμ, που έγινε πρώτο θέμα στις μεγάλες κινηματογραφικές ιστοσελίδες του εξωτερικού, θα έχει τον τίτλο «Monday» και παραγωγό τη Faliro House του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου, η οποία έχει βάλει πολλάκις τη «σφραγίδα» στις ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου.

Τον βασικό ρόλο στο «Monday» θα έχει ο γνωστός σε όλους «The winter soldier» από τις περιπέτειες του «Captain America» Σεμπάστιαν Σταν, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται η Ιρλανδή ηθοποιός Ντενίζ Γκαφ, η οποία προσφάτως ήταν υποψήφια για θεατρικό βραβείο Τόνι, ενώ έχει συμμετάσχει και στην ταινία «Jimmy’s Hall» του Κεν Λόουτς.

Το σενάριο έχει γραφεί από τον ίδιο τον Αργύρη Παπαδημητρόπουλο και τον Ρομπ Χέις, και αφηγείται την ιστορία δύο Αμερικανών που ζουν στην Ελλάδα και προσπαθούν να δοκιμάσουν τη σχέση τους για να δουν αν αντέχει στον χρόνο.

«Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν πλέον τη διάθεση να μπουν σε δυνατές σχέσεις. Και αυτό με θλίβει. Η ιστορία της Κλόε και του Μίκι είναι μια πολύ ειλικρινής ματιά σε μια σχέση με στοιχεία που όλοι θα αναγνωρίσουν από δικές τους εμπειρίες» σχολιάζει ο Ελληνας σκηνοθέτης.

Τα γυρίσματα της διεθνούς συμπαραγωγής θα γίνουν στην Ελλάδα, ενώ, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες από τον λογαριασμό στα social media του 36χρονου Σταν, το καστ είναι ήδη στη χώρα μας για τις απαραίτητες προετοιμασίες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί η Ράπτη δεν πρόλαβε να χαρεί την παραμονή της στην κυβέρνηση

Δεν την άφησε να χαρεί την παραμονή της στο...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Δον Ζουάν της Ζενεβιέβ, «μαϊμού» πολιτσμάνος

Τη δόξα του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου στην κινηματογραφική επιτυχία...

Η «Espresso» τσάκωσε τη Μαλλιωτάκη στη μαρίνα Φλοίσβου με sexy 40χρονο που ασχολείται με deals γιοτ!

Μετά τα νυχτοπερπατήματά τους σε εστιατόρια και μουσικές σκηνές...

Η Τούνη, μετά το ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων, τα… έσπασε στα μπουζούκια παρέα με τον ευρωβουλευτή

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να εκνευρίστηκε με τους τηλεοπτικούς...