Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025

Μαθήματα σκουός για την Ελλη Παπαγγελή

Το σκουός είναι η νέα μεγάλη αγάπη της Ελλης...

Αριελ Κωνσταντινίδη: Η ηθοποιός μίλησε για τον Κώστα Κιμούλη λέγοντας ότι είναι…...

Ούτε βρίσκεται σε σχέση με τον αδελφό του Γιώργου...

Η Αννα της Λίνας έκθεμα (!) στην Εθνική Πινακοθήκη

«Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει» στην Εθνική Πινακοθήκη, όπου...

Ο «Εσκομπάρ», η οικογένεια «Ντάλτον» και το super market ναρκωτικών

❱❱ Η 14μελής σπείρα αποτελούνταν από τον 60χρονο εγκέφαλο τους τρεις γιους του, τον αδελφό του και άλλους συγγενείς

Οικογενειακή επιχείρηση ήταν το εμπόριο μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στη δυτική Ελλάδα με αρχηγό έναν 60χρονο «Εσκομπάρ» και συνεργούς τους γιους του, τον αδελφό του και άλλους συγγενείς. Η Αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 14 συλλήψεις, μεταξύ αυτών και μιας γυναίκας.

Ο 60χρονος εγκέφαλος συνελήφθη στη μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της Ασφαλείας από την Ηλιδα, την Αττική, τον Πύργο, την Πάτρα, το Μεσολόγγι και την Κόρινθο. Εκτός από τον 60χρονο, συνελήφθη και η υπόλοιπη οικογένεια «Ντάλτον», δηλαδή οι τρεις γιοι του, ο αδελφός του και ακόμη δύο πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός του.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 13 άνδρες, ηλικίας 27 ως 69 ετών, και σε μία 51χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή, μεταφορά, αποθήκευση, πώληση και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και παράβαση του νόμου για τα όπλα, κατά περίπτωση.

Παράλληλα σχηματίστηκε πλημμεληματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή και αγορά μικρών ποσοτήτων ναρκωτικών από τους διακινητές σε βάρος 20 ατόμων, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν στη συνέντευξη Τύπου στον Πύργο ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς και ο διευθυντής Αστυνομίας Ηλείας, ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης, από την έρευνα της Ασφάλειας Ηλιδας προέκυψε ότι οι συλληφθέντες μαζί με ακόμη δύο συνεργούς τους που αναζητούνται είχαν φτιάξει από τον Νοέμβριο του 2018 οργάνωση με έδρα την Ηλεία και πουλούσαν μεγάλες ποσότητες κάνναβης απευθείας σε διακινητές στη δυτική Ελλάδα και την Αττική. Το τελευταίο τετράμηνο υπολογίζεται ότι διακίνησαν περίπου 40 κιλά κάνναβη.

Στα σπίτια των συλληφθέντων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 125 κιλά κάνναβη, 162 γραμμάρια κοκαΐνη, 114 γραμμάρια ηρωίνη, πέντε πυροβόλα όπλα, τέσσερα πιστόλια κι ένα περίστροφο, 18.500 ευρώ, 145 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και τρία αυτοκίνητα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...

O Kώστας Τσαρούχας «απασφάλισε»: Τηλεπαρουσιάστριες στα πρόθυρα της… πορνείας

Ατάκες σκέτο δηλητήριο για τηλεπαρουσιάστριες από το στόμα του...

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος μαθαίνει ότι όλη η περιουσία ανήκει στην Κατρίν

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».https://www.youtube.com/watch?v=ULRH9M3MW8s&feature=youtu.beΗ Θάλεια, με τη βοήθεια...
spot_img
spot_img