Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της...

H Ιωάννα Παππά αποκαλύπτει για τον ρόλο της: «Δεν θα έχει καλή...

Η Ιωάννα Παππά, η γοητευτική κοσμοπολίτισσα Κατρίν της σειράς...

Οι πέντε θεατρικές παραστάσεις που έκαναν απανωτά sold out τη φετινή σεζόν...

Πέντε θεατρικές παραστάσεις που κατέγραψαν απανωτά sold out τη...

Οταν η Δεβετζή βαπτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό Χρυσοπηγή – Ολυμπιάδα

Τη μέρα που βαπτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό Χρυσοπηγή -...

«Βρόμικος» τραπεζίτης

❱❱ Νεοϋορκέζα κατηγορεί στέλεχος της Merrill Lynch ότι τη βίασε σε ξενοδοχείο και την κόλλησε χλαμύδια

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Στα αμερικανικά δικαστήρια σέρνει 34χρονη τραπεζίτη της Merrill Lynch, κατηγορώντας τον ότι κατά τη διάρκεια διακοπών στην Ιταλία έριξε ναρκωτικό στο ποτό της, την οδήγησε στο ξενοδοχείο, τη βίασε και την κόλλησε σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.

Μάλιστα, η Σάχρα Ισλα προσκόμισε και βίντεο από κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου που δείχνει τον Τόμας Κέιν να τη σέρνει στο δωμάτιό του σε άθλια κατάσταση.

Σύμφωνα με τη «New York Post», στη μήνυση που κατέθεσε την περασμένη Τετάρτη σε δικαστήριο του Ιλινόις των ΗΠΑ η 34χρονη Νεοϋορκέζα υποστηρίζει ότι ο βιασμός από τον Κέιν, που εργάζεται ως διαχειριστής ιδιωτικών κεφαλαίων σε τράπεζα της Merrill Lynch στο Σικάγο, συνέβη την 1η Ιουλίου 2018.

Η Ισλα και δύο φίλες της βρέθηκαν στο κοσμοπολίτικο νησί Κάπρι χωρίς να έχουν πού να μείνουν και ο Κέιν, ο οποίος γνώριζε τη μία από τις φίλες της, τις κάλεσε στη σουίτα του στο ξενοδοχείο.

Τη βραδιά προτού ο τραπεζίτης φύγει για τις ΗΠΑ βγήκαν όλοι μαζί για ποτό και, αφού ο Κέιν κέρασε την Ισλα δύο ποτά, εκείνη άρχισε να ζαλίζεται. Το μόνο που θυμάται είναι τον Κέιν να τη μεταφέρει στην πλάτη του έως το ξενοδοχείο μέσα στη βροχή.

Κάμερες ασφαλείας τεκμηρίωσαν τον ισχυρισμό της, δείχνοντας επίσης τον τραπεζίτη να τη σέρνει σε διάδρομο του ξενοδοχείου μέχρι το δωμάτιό του. Το επόμενο πρωί ξύπνησε γυμνή στο κρεβάτι έχοντας πόνο στα γεννητικά όργανα, ενώ τα ρούχα της ήταν σχισμένα στο δάπεδο.

Αργότερα γιατρός διέγνωσε ότι είχε κολλήσει χλαμύδια από σεξουαλική επαφή.

Τώρα η 34χρονη ζητάει την καταδίκη του Κέιν για βιασμό, χωρίς να διεκδικεί αποζημίωση. Ο δικηγόρος του τραπεζίτη υποστηρίζει ότι έκαναν συναινετικό σεξ, κατηγορώντας την Ισλα ότι είχε ζητήσει χρήματα για να μην υποβάλει μήνυση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Tο Πάσχα των καρτέλ με εισαγόμενους «Ελ Τσάπο»: Εκτέλεση σε ζωντανή μετάδοση του «Φαραώ της Κόκας»

Φόνοι κατά... παραγγελία επί ελληνικού εδάφους ανάμεσα σε φατρίες...

Δεν τους… χωρούσε η Ελλάδα και «την έκαναν»

Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι πέρασαν στη Νέα...

Το… «ωραιότερο Πάσχα του κόσμου» με sold out Λευτέρη Πανταζή στο Sea Satin της Μυκόνου

Ταραχή στο νησί των ανέμων θα φέρει ο Λευτέρης...

«Κροτίδες» Αργυρού στο Ντουμπάι

Τα «Ελεύθερος», «Αθήνα μου» και άλλες μεγάλες επιτυχίες του...

Στέφανη Κρασσά: Ανεβαίνει γολγοθά αλλά… δεν λυγίζει

Ανέβηκε τον δικό της γολγοθά, αλλά δεν λύγισε. Η...
spot_img
spot_img