Τετάρτη, 26 Μαρτίου, 2025

Μετά τα απανωτά «όχι», ο Σκάι «βλέπει» τον Πέτρο Λαγούτη για την...

Επικρατέστερο όνομα αυτό το διάστημα για το «Big Brother»...

Ο Λεβεντογιάννης ως πιτσιρικάς!

Μια αναδρομή στο παρελθόν του, συγκεκριμένα στα παιδικά του...

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από τη Στέλλα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από...

Με την ευχή της Ιβάνκα!

Με ένα σχόλιο στο Instagram η Ιβάνκα Τραμπ έδωσε...

Άγριο θρίλερ στις Σέρρες

❱❱ Νεκρός από χρήση ναρκωτικών ο ένας από τους δύο αδελφούς που έθαψαν τον Βασίλη Μελενικλή στην αυλή του σπιτιού τουςΤο ίδιο τέλος με τον 37χρονο Βασίλη Μελενικλή είχε ένα από τα δύο αδέλφια που, καθ’ ομολογίαν τους, τον έθαψαν στην αυλή τους τον περασμένο Απρίλιο!

Ο 38χρονος άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη, πιθανότατα από χρήση ναρκωτικών, μέσα σε μια αποθήκη δίπλα στο σπίτι του στην Αλιστράτη Σερρών. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε σε κακή κατάσταση και ο αδελφός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους εντόπισε η μητέρα τους, που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Στο Νοσοκομείο της Δράμας, όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε ο θάνατος του 38χρονου, ενώ ο αδελφός του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την αποθήκη, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια και πιθανολογείται πως ο θάνατος του 38χρονου οφείλεται σε υπερβολική δόση.

Τα δύο αδέλφια είχαν παραδεχτεί μέσω της ομολογίας τους πως είχαν θάψει στην αυλή του σπιτιού τους τον φίλο τους Βασίλη Μελενικλή από την Προσοτσάνη Δράμας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 3 Απριλίου.

Η αποκάλυψη πως βρέθηκε θαμμένος δύο μήνες μετά την εξαφάνισή του είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Ο Βασίλης Μελενικλής είχε χάσει και αυτός τη ζωή του από χρήση ναρκωτικών και στο χέρι του είχε βρεθεί καρφωμένη μια σύριγγα. Από το πορτοφόλι του έλειπαν τα 2.000 ευρώ που του είχε δώσει η γιαγιά του για να επισκεφτεί τον γιατρό του στη Θεσσαλονίκη.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά του. Ο Θεός να με συγχωρέσει, τι άλλο να πω; Είδα ότι η καρδιά του είχε σταματήσει και άρχισα να του δίνω χαστούκια, μήπως και συνέλθει. Κι άλλη φορά μού είχε μείνει και τον έσωσα με αλατόνερα, μου ‘χουν μείνει κι άλλα άτομα… Φοβήθηκα να καλέσω ασθενοφόρο, μήπως έρθουν εδώ πέρα κάμερες. Μόνος μου τον έθαψα. Ο αδελφός μου δεν μπορούσε. Εχει τη μέση του… Φοβήθηκα μην μπλέξω…» είχε δηλώσει το ένα από τα αδέλφια στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

«Kitchen Lab»: Πώς «μεταμορφώνει» ο Άκης τον κλασικό μπακαλιάρο σκορδαλιά;

Ο Άκης Πετρετζίκης, εκτάκτως σήμερα, παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...