Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Εκβιασμός φλογερής ηλικιωμένης με ροζ βίντεο

❱❱ Γνωστή επιχειρηματίας της Ρόδου έπεσε θύμα «κολλητής» της που ζητούσε 480.000 € για να μην αποκαλύψει εξωσυζυγικά παραστρατήματαΣτις 12 Νοεμβρίου πρόκειται να έρθει ξανά στο προσκήνιο το σκάνδαλο που είχε προκαλέσει τεράστιο σούσουρο στη Ρόδο, με το ροζ βίντεο ηλικιωμένης επιχειρηματία που υπέστη εκβιασμό από την… κολλητή της για να μη βγάλει στη φόρα τις ερωτικές της περιπέτειες, καθώς η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό.

Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας, που είχε γίνει βασικό θέμα συζήτησης στο νησί των ιπποτών, πρόκειται να «αναμετρηθούν» ακόμη μία φορά στις δικαστικές αίθουσες. Κατηγορούμενοι είναι μια 54χρονη μητέρα και ο 36χρονος γιος της, που υποτίθεται ότι είχαν στην κατοχή τους βίντεο με εξωσυζυγικές σεξουαλικές σκηνές της 67χρονης γυναίκας, η οποία είναι πασίγνωστη στη Ρόδο, καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο του τουρισμού. Τον Μάρτιο του 2014 είχαν καταδικαστεί και οι δύο από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου, το οποίο τους είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, αλλά είχε δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από την καταγγελία της 67χρονης επιχειρηματία ότι ήταν θύμα εκβιασμού από την 54χρονη, τον γιο της και ακόμη ένα άτομο που σήμερα δεν βρίσκεται στη ζωή. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της, την απειλούσαν ότι θα ανέβαζαν στο διαδίκτυο τις προσωπικές της στιγμές, αν δεν τους έδινε 480.000 ευρώ. Το ζήτημα, βέβαια, ήταν πώς είχε φτάσει στα χέρια τους το υλικό που θα «έκαιγε» την παντρεμένη επιχειρηματία… Πάντως, εκείνη πλήρωσε αρκετές χιλιάδες ευρώ για να μην την κρεμάσουν στα μανταλάκια!

Την έφαγαν οι εξομολογήσεις

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όπως αναφέρει η «δημοκρατική», οι δυο γυναίκες ήταν κολλητές φίλες από το 2008, με την επιχειρηματία να εκμυστηρεύεται αρκετά προσωπικά της ζητήματα στην 54χρονη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει στόχος εκβιασμού από τον γιο της πρώην φίλης της, που υποστήριζε ότι οι εξωσυζυγικές της περιπέτειες είχαν καταγραφεί σε βίντεο. Μάλιστα, ο 36χρονος, που είχε συστηθεί ως Ελληνοϊταλός με το όνομα «Τζούλιαν Κέι», αφήνοντας υπονοούμενα ότι ανήκει στην ιταλική Μαφία, έλεγε στην 67χρονη ότι θα απαγάγει τον γιο της και θα σκοτώσει την κόρη της και τα εγγόνια της!

Η ηλικιωμένη επιχειρηματίας ήταν το «ιδανικό» θύμα, με τεράστια περιουσία και επιχειρηματική δράση στον τουρισμό και στο real estate στα Δωδεκάνησα και στο εξωτερικό. Ομως, παρά τα χρονάκια της, είχε και «αδάμαστη» λίμπιντο, με αδυναμία στους νεότερους άντρες και εξωσυζυγική σχέση με άτομο από το ίδιο νησί, κάτι που τελικά πλήρωσε ακριβά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...