Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Μήνυμα ελπίδας! Ο μικρός Παναγιωτάκης στάθηκε για πρώτη φορά στα πόδια του

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την πορεία της υγείας του 21 μηνών Παναγιώτη – Ραφαήλ, που υποβάλλεται σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία από την οποία πάσχει, από τη στιγμή της γέννησής του.

Μάλιστα, οι γονείς του ανάρτησαν από τη μακρινή Βοστόνη των ΗΠΑ ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο μικρός μαχητής της ζωής να στέκεται για πρώτη φορά στα πόδια του!

Στο συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον λογαριασμό του facebook «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ» και ήδη έχει ξεπεράσει τις 20.000 προβολές, απεικονίζεται καρέ καρέ η προσπάθεια του ξανθού αγγέλου να σταθεί όρθιος, στηριζόμενος σε ένα τραπεζάκι.

Την ίδια ώρα, θέλοντας να ευχαριστήσουν τον απλό κόσμο που αγωνιά για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ, οι γονείς συνόδευσαν την ανάρτησή τους με λόγια που προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης: «Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα, αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα».

Η αγάπη του κόσμου

Η έκκληση βοήθειας της οικογένειας είχε προκαλέσει ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης, καθώς χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα έσπευσαν να δώσουν το υστέρημά τους για να καταφέρει ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ να κάνει το πολυπόθητο ταξίδι. Ενδεικτικό της αγάπης του κόσμου είναι ότι από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 31 Οκτωβρίου είχε συγκεντρωθεί το ιλιγγιώδες ποσό των 3.681.100,15 ευρώ!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα