Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της...

H Ιωάννα Παππά αποκαλύπτει για τον ρόλο της: «Δεν θα έχει καλή...

Η Ιωάννα Παππά, η γοητευτική κοσμοπολίτισσα Κατρίν της σειράς...

Οι πέντε θεατρικές παραστάσεις που έκαναν απανωτά sold out τη φετινή σεζόν...

Πέντε θεατρικές παραστάσεις που κατέγραψαν απανωτά sold out τη...

Οταν η Δεβετζή βαπτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό Χρυσοπηγή – Ολυμπιάδα

Τη μέρα που βαπτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό Χρυσοπηγή -...

Το ουρί του παραδείσου

Η εντυπωσιακή 42χρονη Ντεφνέ που φημολογείται πως… έκλεψε το μυαλό του σκληρού Ερντογάν.


Η γυναικάρα με τα πράσινα μάτια έχει καταφέρει να κάνει άνω κάτω την Τουρκία. Εντυπωσιακά όμορφη στα 42 της χρόνια, η Ντεφνέ Σαμιελί βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας όχι για την τηλεοπτική της καριέρα, όχι για τις δωδεκάποντες γόβες-στιλέτο που αγαπά να φοράει, παρά το 1,74 μ. ύψους της, ούτε για το γεγονός ότι κάποτε στη ζωή της εκλέχτηκε Μις Τουρκία.


Η μελαχρινή θεά με τους καλούς τρόπους και τις σπουδές που δεν περνούν απαρατήρητες -όχι τουλάχιστον όταν πρόκειται για πρώην μοντέλο- φέρεται να είναι ο τρίτος άνθρωπος ανάμεσα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τη σύζυγό του, με την οποία είναι μάλιστα φιλενάδες. Η ίδια βεβαίως διαψεύδει τα πάντα, ωστόσο το ρητό που θέλει τις φίλες κάθε συζύγου να είναι πιο πιθανές «ξελογιάστρες» του συζύγου δεν είναι τυχαίο. Ακόμα κι αν δεν έχει σχέση με τον Τούρκο πρωθυπουργό, ο οποίος περνά δύσκολες στιγμές, το attitude που πλασάρει στις εμφανίσεις μαζί του αφήνει πολλά περιθώρια ερμηνειών και παρερμηνειών.


Η Σαμιελί εθεάθη πολλάκις δίπλα στον Ερντογάν, τόσο σε προεκλογικές εκστρατείες του όσο και σε ταξίδια του στο εξωτερικό. Ενα που έχει γίνει γνωστό είναι εκείνο που ο Τούρκος πρωθυπουργός έκανε στο Κατάρ, συνοδευόμενος από την 42χρονη εκρηκτική TV persona. Επισήμως η πρώην Μις Τουρκία συνόδευε τον Ερντογάν με την ιδιότητά της ως μέλους του κόμματός του.


Βέβαια εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος πώς είναι δυνατόν μια γυναίκα-μέλος του κόμματος, το οποίο έχει… ευαγγέλιο το Κοράνι, να ντύνεται όπως οι Δυτικές, ενώ η σύζυγος του ηγέτη του να ακολουθεί τις επιταγές της μουσουλμανικής πίστης. Κι απάντηση σαφώς δεν είναι ότι η Σαμιελί ντύνεται «ευρωπαϊκά» λόγω του ότι είναι δημόσιο πρόσωπο. Το άλλο ερώτημα είναι πως γίνεται να είναι φίλη με την υπερσυντηρητική στο ντύσιμο και τη συμπεριφορά Εμινέ Ερντογάν.


Οποιες και να είναι οι απαντήσεις, το βέβαιο είναι πως η Ντεφνέ Σαμιελί έχει και κρυφά προσόντα. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Bogazici που εδρεύει στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Σπούδασε χημικός, ωστόσο η εξωτερική της εμφάνιση γρήγορα την ώθησε να εγκαταλείψει τους δοκιμαστικούς σωλήνες και να πετάξει τη λευκή μπλούζα που οι συνάδελφοί της φορούν στο εργαστήριο. Προτίμησε να κάνει καριέρα μπροστά από τις κάμερες και αισίως έχει στο ενεργητικό της είκοσι χρόνια τηλεοπτικής πορείας.


Χαρακτηριστικό της, το οποίο άλλοι λατρεύουν και άλλοι μισούν στην Τουρκία, είναι η άνεση μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, ανεξάρτητα από τον άνθρωπο που έχει απέναντί της. Αυτό, λένε κάποιοι, της έχει εξασφαλίσει την καριέρα που έκανε μέχρι σήμερα. Επειδή όμως είναι πολυπράγμων, έχει επίσης γράψει ένα βιβλίο, ενώ ασχολείται και με τη μουσική.


Σε ό,τι αφορά την προσωπική και οικογενειακή της ζωή, έχει δύο κόρες, καρπούς του έρωτά της με τον διάσημο Τούρκο αρχιτέκτονα Ερέν Ταλού, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη. Μάλιστα, όταν το ζευγάρι χώρισε, πριν από περίπου δύο χρόνια, όλα κύλησαν «βελούδινα», οπότε δεν δημιουργήθηκε η παραμικρή σκιά για κανέναν από τους δύο.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Tο Πάσχα των καρτέλ με εισαγόμενους «Ελ Τσάπο»: Εκτέλεση σε ζωντανή μετάδοση του «Φαραώ της Κόκας»

Φόνοι κατά... παραγγελία επί ελληνικού εδάφους ανάμεσα σε φατρίες...

Δεν τους… χωρούσε η Ελλάδα και «την έκαναν»

Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι πέρασαν στη Νέα...

Το… «ωραιότερο Πάσχα του κόσμου» με sold out Λευτέρη Πανταζή στο Sea Satin της Μυκόνου

Ταραχή στο νησί των ανέμων θα φέρει ο Λευτέρης...

«Κροτίδες» Αργυρού στο Ντουμπάι

Τα «Ελεύθερος», «Αθήνα μου» και άλλες μεγάλες επιτυχίες του...

Στέφανη Κρασσά: Ανεβαίνει γολγοθά αλλά… δεν λυγίζει

Ανέβηκε τον δικό της γολγοθά, αλλά δεν λύγισε. Η...
spot_img
spot_img