Δευτέρα, 7 Απριλίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη ξεφεύγει απ’ την ανάκριση του Πέτρου

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Η μέρα των εγκαινίων του...

«Να γυρίσεις που»: Το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου

Νέο τραγούδι για τον αγαπημένο τραγουδιστή Νίκο Μακρόπουλο, που κυκλοφορεί...

«Grand Hotel»: Ο Χαραλάμπης θρηνεί τον χαμό του Νικήτα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Η Αλίκη και ο Πέτρος...

Οδηγός φορτηγού τραυμάτισε γυναίκα αστυνομικό και σκότωσε 33χρονο που τσακωνόταν με 26χρονο...

Ελεύθερος αφέθηκε χθες ο 62χρονος οδηγός του φορτηγού που...

Βανάκια-παγίδες παιδιών στην Ηλεία σκορπούν τον τρόμο!

Μετά τους Βουλγάρους και τον 14χρονο, δύο νέες καταγγελίες για απόπειρα αρπαγής παιδιών! Τι λένε μάρτυρες για το λευκό και το μαύρο βαν

Από την Εύα Παπαδάτου

Οι συνεχείς αποκαλύψεις για απόπειρες αρπαγής παιδιών έχουν σκορπίσει στην Ηλεία τον τρόμο, οι οποίες έχουν γίνει πλέον τόσο συχνό φαινόμενο ώστε οι γονείς δεν τολμούν να αφήνουν ούτε λεπτό τα παιδιά τους από τα μάτια τους.

Κάποιοι μιλούν για ένα μαύρο βαν που πλησιάζει παιδιά, τα οποία είναι χωρίς επίβλεψη έστω και για λίγο, ενώ άλλοι το περιγράφουν ως λευκό! Πάντα, όμως, οι επιβάτες τους φέρεται ότι προσπαθούν να χώσουν τα παιδιά με αστραπιαίες κινήσεις στο εσωτερικό, με άγνωστο σκοπό!

Τρεις εβδομάδες μετά την καταγγελία μιας γυναίκας ότι δύο Βούλγαροι που επέβαιναν σε ένα μαύρο βαν επιχείρησαν να αρπάξουν τον 14χρονο γιο της την ώρα που πήγαινε σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών στον Πύργο, δύο νέα περιστατικά ήρθαν να αναστατώσουν την Ηλεία. Όπως καταγγέλλει μια γυναίκα από την περιοχή του Σκουροχωρίου, ένα μαύρο βαν χωρίς πινακίδες είχε σταθμεύσει έξω από την αυλή του σπιτιού της, όπου έπαιζε η 9χρονη κόρη της, και οι επιβάτες την παρατηρούσαν. Ευτυχώς, εκείνη αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και φώναξε τη μικρή να μπει μέσα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο μαύρο βαν φέρεται ότι επέβαιναν τρεις άνδρες, τους οποίους είχαν δει κάποιοι νωρίτερα να αφαιρούν τις πινακίδες του.

Άλλη μία καταγγελία για παρόμοιο περιστατικό έκανε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ελαιουργικού συνεταιρισμού της Κάτω Παναγιάς του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Αντώνης Σοφιανός.

Όπως κατήγγειλε, νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης εθεάθη στη γειτονιά του ένα λευκό βαν χωρίς πινακίδες και, ξαφνικά, οι επιβαίνοντες πλησίασαν ένα αγόρι που έπαιζε λίγο πιο έξω από το σπίτι του με σκοπό να το απαγάγουν, όπως υποστηρίζει. Όμως, ο μικρός πρόλαβε να μπει φωνάζοντας στην αυλή του σπιτιού του.

Ακόμη μία καταγγελία που έγινε χθες από κάτοικο της Κυλλήνης στο ilia.news, έκανε λόγο για ένα βαν που ίσως σχετίζεται με τις απόπειρες αρπαγής παιδιών σε Κάτω Παναγιά και Σκουροχώρι. Σύμφωνα με την καταγγελία, πριν από κάποιους μήνες ένα βαν, στο οποίο επέβαιναν δύο ή τρία άτομα, στάθμευε δίπλα σε παιδική χαρά παρακολουθώντας τα παιδιά που έπαιζαν.

Ένας γονέας που το αντιλήφθηκε κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και μετά φώναξε τους επιβάτες, οι οποίοι έφυγαν. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με αστυνομικό τμήμα έμαθαν ότι η πινακίδα κυκλοφορίας είναι βουλγάρικη και το όχημα είναι καταχωρισμένο σε περιοχή της βόρειας Ελλάδας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

«Εκπτωτος» King Mίλτος: Το περιπετειώδες «ταξίδι» του Καμπουρίδη!

Πίσω από τις ανέμελες φωτογραφίες στα social media, είτε...

H πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είναι ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Τόνιας Φουσέκη

Στις αρχαιρεσίες της Eνωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, τον Φεβρουάριο του...
spot_img