Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2025

Η μικρή πρωταγωνίστρια του «Να με λες μαμά» μας συστήνει την ηρωίδα...

Η Ναυσικά Κοκοτά, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha...

Αννέτα Παπαθανασίου για Χρύσα Σπηλιώτη: ««Μια τσιγγάνα στη Γαλλία της είχε πει...

Η Αννέτα Παπαθανασίου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Πρωίαν...

Γιώργος Παράσχος: «Θέλω να τον λέμε καρκίνο κι όχι ασθένεια γιατί είναι...

Ο Γιώργος Παράσχος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star»....

Τζώρτζογλου για Μαζωνάκη: «Πρώτη φορά το λέω, μου ζήτησε να μην το...

Αρκετά αποκαλυπτικός έγινε ο Στράτος Τζώρτζογλου στη συνέντευξη που...

Θρήνος στον Κορυδαλλό και αναπάντητα «γιατί» για τον πολύ αγαπητό Γιώργο Πολυχρονόπουλο

Κόπηκαν απότομα τα γέλια και τα αστεία μιας παρέας, που έκανε κάμπινγκ στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια, και τη θέση τους πήρε γοερός θρήνος, όταν είδε τον 35χρονο Γιώργο Πολυχρονόπουλο να σωριάζεται άψυχος στο έδαφος.

Ο άτυχος νέος από τον Κορυδαλλό άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα έντρομα μάτια των φίλων του και δεκάδων άλλων ατόμων που έτρεξαν να τον βοηθήσουν.

Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν ότι το ασθενοφόρο έκανε μιάμιση ώρα να φτάσει από τη Χαλκίδα και σε αυτό το διάστημα όλοι οι κατασκηνωτές προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να τον επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση), χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρουν, αφού ο 35χρονος είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Όταν το παλικάρι μεταφέρθηκε στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του, ο οποίος πιθανότατα οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή, αν και τα ακριβή αίτιά του θα αποκαλύψει η νεκροτομή η οποία παραγγέλθηκε.

Σύμφωνα με τον συντετριμμένο πατέρα του αδικοχαμένου Γιώργου, ο γιος του βρισκόταν σε διακοπές με τους φίλους του στην παραλία της Χιλιαδούς, κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ, όπως συνήθιζε τα τελευταία χρόνια. Το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ διασκέδαζε με την παρέα του στην παραλία και χωρίς να έχει δείξει ότι αισθανόταν άσχημα, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του, έπεσε στο έδαφος και δεν ξανασηκώθηκε.

Ο χαμός του άτυχου Γιώργου Πολυχρονόπουλου έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του στον Κορυδαλλό, οι οποίοι λένε ότι ο 35χρονος ήταν παιδί μάλαμα, αλλά δυστυχώς η «χρυσή» καρδιά του τον πρόδωσε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τη πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Κατερίνας Καινούργιου όλο και...

Γιώργος Σταυρόπουλος: Το άγνωστο είδωλο της trash tv με το άδοξο «φινάλε» από άνοια!

Μόνος και ξεχασμένος, μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, έφυγε...

Φρεσκοχωρισμένη ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Μάριο Καπότση; Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε

Μετά το διαζύγιο με γνωστό συνάδελφό της, η ηθοποιός φημολογείται πως είναι ερωτευμένη με τον πρώην της Κόνι Μεταξά, Μάριο Καπότση.

Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είχα κάνει κανένα λάθος και με εγκατέλειψε»

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια προσωπική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό».

Αντώνης και Γεωργία Σαμαρά: Αποφόρτιση στο εξοχικό τους μετά το μνημόσυνο της κόρης τους

Ο Κώστας Σαμαράς, γιος του Αντώνη Σαμαρά και αδελφός...

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κατερίνα Καινούργιου – Γρηγόρης Γκουντάρας: Στην ίδια εκδήλωση σαν δυο ξένοι

Στο grand opening party του νέου καταστήματος Mini Stop Kiosk, στη Γλυφάδα, βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.