Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Ο θάνατος του Γαβρήλου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Ο θάνατος του...

Η… μονίμως sold out παράσταση της Ράντου θα συνεχιστεί για 4η χρονιά

Το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν πήρε η...

Οι… Φαραώ «χόρεψαν» τον «Ζορμπά»

Μπαίνοντας στην πτήση Αθήνα - Κάιρο για να γιορτάσουμε...

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στη Ναυπακτία

Το επεισόδιο ξεκινάει με ατελείωτες βόλτες στο Ενετικό Λιμάνι...

Τα πρωταπριλιάτικα «αληθινά» ψέματα!

Τα ΜΜΕ κράτησαν το έθιμο με μικρές ή μεγάλες, αλλά πάντα fake ειδήσεις.

Στις χθεσινές εφημερίδες, στα δελτία ειδήσεων και στις ενημερωτικές εκπομπές, κάποιες ειδήσεις δεν είχαν την παραμικρή σχέση με την αλήθεια! Τα ΜΜΕ τήρησαν και φέτος το έθιμο της Πρωταπριλιάς, με μικρά ή μεγάλα -αλλά πάντως αθώα- ψέματα.

Η «Espresso» στο πρωτοσέλιδό της «αποκάλυψε» μια πανάκριβη διπλή μεταγραφή, με τον Γιάννη Αλαφούζο να κάνει κίνηση-ματ φέρνοντας στον Παναθηναϊκό «πακέτο Σκόκο και Τζιμπούρ»! Η «δημοκρατία» στο πρωτοσέλιδό της «είδε» τη Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου να προχωρά σε δυναμικό comeback κατεβαίνοντας ως υποψήφια ευρωβουλευτής, με τίτλο «Η Μιμή στη λίστα της ΝΔ;»!

Διπλό πρωταπριλιάτικο επιφύλαξε στους αναγνώστες της η «Ελευθεροτυπία», που «αποκαλύπτει» την απόφαση του Γ. Παπανδρέου για την ίδρυση νέου κόμματος, του οποίου μάλιστα δημοσιεύει το λογότυπο-έμβλημα: «Μετά τη ρήξη με τον Βενιζέλο: “Ηλιος” το νέο κόμμα του Γιώργου»! Πάντως, ο πρώην πρωθυπουργός σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου του Βloomberg, απάντησε διφορούμενα: «Είναι επικίνδυνο να απαντά κανείς σε φήμες την Πρωταπριλιά»!

Στο δεύτερο πρωταπριλιάτικό της, η «Ελευθεροτυπία» ανακοινώνει ότι… «Ξανανοίγει η ΕΡΤ με προσωπική παρέμβαση Σαμαρά, με όλους ανεξαιρέτως τους εργαζομένους που είχαν απολυθεί, στους οποίους θα χορηγηθούν οι μισθοί των δέκα μηνών που μεσολάβησαν»! Τέλος, ο «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρεται σε ένα άγνωστο τετ α τετ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιώργο Παπανδρέου την Κυριακή: «Μυστικό γεύμα Γιώργου – Τσίπρα σε ταβέρνα στα βόρεια προάστια πριν από το «όχι» στη Βουλή!».

Λίγες ήταν οι τηλεοπτικές εκπομπές που κινήθηκαν στους ρυθμούς της Πρωταπριλιάς. Ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε «θορυβημένος» ότι ο Αντώνης Ρέμος φεύγει από το «Τhe Voice» και τον ΑΝΤ1, κάνοντας τους θαυμαστές του τραγουδιστή να ρωτούν μανιωδώς τι συνέβη. Από την άλλη μεριά, το Star ξεκίνησε τα πρωταπριλιάτικα αστεία από το πρωί, με την Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή «Live U», η οποία είπε ότι η κυβέρνηση θα κάνει αυξήσεις 5% σε όλους τους μισθούς! Αλλά και ο Φώτης και η Μαρία το έριξαν στα ψεματάκια. Η εκπομπή «ΦΜ live» μας αποκάλυψε ότι η Ρούλα Κορομηλά έκανε αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ στον Γιώργο Λιάγκα, επειδή καταφέρθηκε εναντίον της για την επιστροφή της στην τηλεόραση».

Στον ΣΚΑΪ, η μόνη εκπομπή που είχε διάθεση για αστεία ήταν αυτή της Αννας Μπουσδούκου, «Τώρα», η οποία έβαλε τον ανταποκριτή του καναλιού στο Λονδίνο να ανακοινώσει ότι αποφασίστηκε η επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα από το Βρετανικό Μουσείο! Στον Alpha, η εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή τήρησε το έθιμο στην καθημερινή σύνδεσή της με τον Δήμο Βερύκιο, καθώς ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε ότι με διάταγμα απαγορεύτηκε η ραδιοφωνική και τηλεοπτική του εμφάνιση»!

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...

Η Τάμτα, ο γάμος στα 14 της και ο Κασιδόκωστας

Μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον...
spot_img
spot_img