Σάββατο, 22 Μαρτίου, 2025

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα στη Ρόδο: Η «λαίδη» της βρόμικης πολεοδομίας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν το σκάνδαλο διαφθοράς...

«VIΠ – Καλά γεράματα»: «Ο bodyguard της Λουκίας»

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «VIΠ – Καλά γεράματα».Η...

Pan Pan: Το νέο, ανατρεπτικό track του δημιουργού με τίτλο «Το νιώσιμο»

Μπορεί το τραγούδι του Pan Pan «Ανισόπεδη ντίσκο» να...

Λευτέρης Κρίκης: Εντυπωσιάζει το music video του νέου του τραγουδιού!

Ο Λευτέρης Κρίκης θεωρείται ως το next big think...

Αστυνομικός στραγγάλισε νοσοκόμα επειδή αποκάλυψε τη σχέση τους στη σύζυγό του

Γυναικάς αστυνομικός, ο οποίος φερόταν στις πρώην του λες και ήταν κομμάτια κρέας, είπε στη σύζυγό του ότι βγαίνει να πάρει μερικές μπριζόλες, όταν πήγε να δολοφονήσει την ερωμένη του.

Ο 41χρονος Τίμοθι Μπρέμερ κατηγορείται ότι στραγγάλισε τη 41χρονη νοσοκόμα Κλερ Πάρι στο πάρκινγκ παμπ του Ντόρσετ στις 9 Μαΐου, λίγο αφότου εκείνη έστειλε μήνυμα στη σύζυγό του, στο οποίο αποκαλυπτόταν η εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε μαζί του.

Σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στο δικαστήριο, το παράνομο ζευγάρι διατηρούσε δεσμό για περισσότερα από 10 χρόνια. Η σύζυγος του Μπρέμερ, Μάρθα, κατέθεσε ότι τη μέρα της δολοφονίας της Πάρι εκείνος είχε επιστρέψει σπίτι ύστερα από νυχτερινή βάρδια. Γύρω στις 12 το μεσημέρι τής είπε ότι πρέπει να γυρίσει στο αστυνομικό τμήμα επειδή είχε ξεχάσει εκεί τις μπριζόλες που είχε αγοράσει για το οικογενειακό μπάρμπεκιου που είχαν προγραμματίσει για το ίδιο βράδυ.

Η Πάρι φέρεται ότι ήταν θυμωμένη με τον εραστή της, επειδή λίγες μέρες νωρίτερα είχε μάθει ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και με τουλάχιστον ακόμη δύο γυναίκες. Μία εξ αυτών, μάλιστα, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι της τηλεφωνούσε μόνο όταν ήθελε σεξ και της συμπεριφερόταν σαν ένα κομμάτι κρέας. Θέλοντας προφανώς να τον πικάρει, η Πάρι έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του Μπρέμερ, στο οποίο του έγραφε «σε απάτησα με άλλον», όμως το μήνυμα αυτό κατέληξε να το διαβάσει η σύζυγός του, Μάρθα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο Μπρέμερ τη συνάντησε λίγη ώρα αργότερα στο αυτοκίνητό της και τη στραγγάλισε. Το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο δύο ημέρες αργότερα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...

Σκύλος αξίας 5.250.000 ευρώ

Τα μαλλιά της κεφαλής του πλήρωσε Ινδός για να...

Κόλαση η ζωή των κατοίκων γύρω από το Γ’ Νεκροταφείο, με τους τάφους να έχουν φτάσει στις εισόδους των σπιτιών

Μια εκκωφαντική «κραυγή» αγωνίας υψώνεται από τις γειτονιές γύρω...

Το ζευγάρι Ελλήνων που… παράτησε τη Σαντορίνη και συστήνει στους Νεοζηλανδούς το ελληνικό σουβλάκι

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο θριαμβεύει στη μακρινή Νέα Ζηλανδία,...