Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025

250 Drone τρομοκράτες

Τα droneς άλλαξαν τον τρόπο που διεξάγεται ο σύγχρονος πόλεμος και τώρα, όπως προειδοποιούν ειδικοί, υπάρχουν έντονοι φόβοι

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι βουτιές με την κορούλα του στη Σκιάθο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει διακοπές το νησί του, τη Σκιάθο με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και την κορούλα τους.

Σταμάτης Γονίδης: Θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Κατράκειο στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο Σταμάτης Γονίδης, μολονότι έχει γράψει «χρυσές» σελίδες στον...

«Άγιος έρωτας» spoiler: Τα τρία αντίγραφα που «καίνε» τον Παύλο για τη...

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγιος έρωτας». Συνεχίζει την αιμοβόρα δράση του ο Παύλος, θέλοντας να καλύψει για ακόμη μία φορά τα πανούργα σχέδια του.

Ο Ιερώνυμος αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο τη Δευτέρα

Την προσεχή Δευτέρα 30 Νοεμβρίου αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Ο μακαριότατος νοσηλεύεται από την Πέμπτη 19 του μηνός σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Η κατάστασή του, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή ήταν αρκετά καλή.

Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, ήθελαν τον Αρχιεπίσκοπο να λαμβάνει εξιτήριο το αργότερο μέχρι σήμερα, αλλά η διευθύντρια της ΜΕΘ Αναστασία Κοτανίδου -λαμβάνοντας υπόψη της την ηλικία και τα υποκείμενα νοσήματα- εισηγήθηκε τόσο στον ίδιο όσο και στους στενούς συνεργάτες του να παραμείνει για νοσηλεία μέχρι και την Κυριακή για προληπτικούς λόγους, παρόλο που οι χθεσινές εξετάσεις του ήταν καλές και ο ίδιος πολύ ευδιάθετος. Ο Αρχιεπίσκοπος, λοιπόν, θα επιστρέψει στο σπίτι του την ημέρα που εορτάζει το εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα που βρίσκεται εντός της Αρχιεπισκοπής.

«Μάζεμα» Παγώνη

Παράλληλα, χθες η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη προσπάθησε να μαζέψει όσα είπε αναφορικά με τη θεραπεία και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ακολουθούνται για τον μακαριότατο, ότι δηλαδή λαμβάνει την αγωγή που πήρε ο Ντόναλντ Τραμπ, αφού προκλήθηκαν αναστάτωση και έντονες αντιδράσεις, ακόμη και σε πολιτικό επίπεδο. Μιλώντας, λοιπόν, χθες σε τηλεοπτική εκπομπή, τόνιζε επανειλημμένως ότι δεν γνωρίζει τη φαρμακευτική αγωγή του Αρχιεπισκόπου και ότι υπήρξε σύγχυση σε όσα είπε.

Θέλοντας, επίσης, να απολογηθεί για την κατάσταση που προκάλεσε, διευκρίνισε ότι οι γιατροί δεν κάνουν διακρίσεις στους ασθενείς. Άλλωστε, με σκληρές ανακοινώσεις τους τόσο η Αρχιεπισκοπή όσο και το νοσοκομείο προσπάθησαν να βάλουν τέλος στη ρητορική και τη φημολογία που είχε ξεσπάσει, χαρακτηρίζοντας όσους τα μεταφέρουν «άσχετους παρατρεχάμενους».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα καταγάλανα νερά, που επισκέφθηκαν και οι δυο για πρώτη φορά φέτος, τους μάγεψε με τις ομορφιές του.

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Δεν υπάρχει η ομοιότητα της Ελληνίδας ηθοποιού με τη μητέρα της

Η σικάτη και γλυκιά κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού που σίγουρα δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε καθώς η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.