Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Μετά τα απανωτά «όχι», ο Σκάι «βλέπει» τον Πέτρο Λαγούτη για την...

Επικρατέστερο όνομα αυτό το διάστημα για το «Big Brother»...

Ο Λεβεντογιάννης ως πιτσιρικάς!

Μια αναδρομή στο παρελθόν του, συγκεκριμένα στα παιδικά του...

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από τη Στέλλα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από...

Με την ευχή της Ιβάνκα!

Με ένα σχόλιο στο Instagram η Ιβάνκα Τραμπ έδωσε...

«Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»: Πώς με ένα download θα χαρίσουμε παιδικά χαμόγελα

Εμείς συμμετέχουμε σε διασκεδαστικές δοκιμασίες και ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα υποστήριξης στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ

Χιλιάδες παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ περιμένουν με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα για να παραλάβουν τα δώρα που ευχήθηκαν να αποκτήσουν μέσα από τη δράση Ευχοστολίδια. Οι ευχές τους γίνονται πραγματικότητα για ακόμη μια χρονιά, χάρη στη συνεισφορά ανθρώπων από όλη την Ελλάδα, που έχουν αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ για τα παιδιά.

Εκτός από χριστουγεννιάτικα δώρα όμως, τα παιδιά θα αποκτήσουν και μία καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσα από έργα υποστήριξης που θα υλοποιήσει ο ΟΠΑΠ στις εγκαταστάσεις και των τριών φορέων.

Στα έργα υποστήριξης που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ μπορούμε να συμβάλουμε όλοι μας, απολύτως δωρεάν, απλά και μόνο κατεβάζοντας την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Με το download και τη συμμετοχή μας στις δοκιμασίες της εφαρμογής, συγκεντρώνουμε πόντους, τους οποίους ο ΟΠΑΠ θα μετατρέψει σε έργα υποστήριξης στους τρεις φορείς. Έτσι, χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν app στο κινητό ή το tablet μας, μπορούμε να προσφέρουμε σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη.

Δεκάδες έργα υποστήριξης από το ΟΠΑΠ

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα υποστήριξης σε φορείς που περιθάλπουν παιδιά, από το 2014. Στόχος του ΟΠΑΠ είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και η δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος στις δομές όπου φιλοξενούνται. Μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 39 έργα υποστήριξης, στους φορείς που συμμετείχαν στα Ευχοστολίδια τα προηγούμενα χρόνια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

H Άννα Μάσχα αποκαλύπτει: Μετά από 25 χρόνια με αποκατέστησε

H Άννα Μάσχα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες και...