Κυριακή, 23 Μαρτίου, 2025

Σούπερ σκάνδαλο με τον Σουηδό τραγουδιστή που κέρδισε τη Eurovision το 2015...

Για κέρατο και ξυλοδαρμούς κατηγορεί τον Σουηδό τραγουδιστή που...

Ο… Ιούδας του Στεφανάκου και ο Ουκρανός πολέμαρχος!

Κέρδος μέχρις εσχάτων! Η μάνικα στάζει χρυσό αλλά και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 23 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Κατά ένα συμπτωματικό τρόπο η μέρα θα σας...

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα στη Ρόδο: Η «λαίδη» της βρόμικης πολεοδομίας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν το σκάνδαλο διαφθοράς...

Κοριτσάκια – σκλάβες Πακιστανού ντίλερ! Τις είχε μαντρώσει σε διαμέρισμα και τις βίαζε

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν δύο ανήλικα κορίτσια στα νύχια ενός αδίστακτου Πακιστανού που τα κρατούσε φυλακισμένα σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Κεραμεικού, όπου φέρεται ότι τα βίαζε και τα υποχρέωνε να κάνουν χρήση των ναρκωτικών που διακινούσε!

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Το δράμα τους αποκαλύφθηκε όταν κατάφεραν να το σκάσουν από το διαμέρισμα-κολαστήριο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής! Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που έκαναν νυχτερινή περιπολία στην περιοχή αντίκρισαν έκπληκτοι τα δύο κορίτσια ηλικίας 16 και 17 ετών να τρέχουν στον δρόμο φορώντας παντόφλες και πιτζάμες, ενώ τα ακολουθούσε ένας ημίγυμνος αλλοδαπός! Αμέσως ακινητοποίησαν και τους τρεις και άκουσαν τις ανήλικες να καταγγέλλουν ότι ο διώκτης τους τις κατακρατούσε παρά τη θέλησή τους.

Όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς οι δύο ανήλικες, ο 48χρονος Πακιστανός εκμεταλλεύτηκε τα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις έπεισε να τον ακολουθήσουν και να τους παρέχει στέγη. Ωστόσο, στη συνέχεια τις κρατούσε κλειδωμένες σε ένα διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας, στον τρίτο όροφο της οποίας διέμενε και ο ίδιος, και, όπως ισχυρίστηκαν, τις εξανάγκαζε σε ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές!

Τις απειλούσε

Οι δύο ανήλικες υποστήριξαν ότι ο αλλοδαπός τις απειλούσε ότι θα τις σκοτώσει αν τον καταγγείλουν, ωστόσο εκείνες κατάφεραν να διαφύγουν από την προσοχή του και βγήκαν στον δρόμο, με τον ίδιο να τις καταδιώκει. Πρόσθεσαν, μάλιστα, ότι ο 48χρονος αλλοδαπός διακινεί ναρκωτικά, κάτι που επιβεβαιώθηκε όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του και κατάσχεσαν ποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικών χαπιών.

Σε βάρος του 48χρονου Πακιστανού σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, βιασμό, σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ο ίδιος αρνείται ότι βίαζε τις ανήλικες και παραγγέλθηκε η εξέτασή τους από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθεί αν η καταγγελία τους είναι βάσιμη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...

Σκύλος αξίας 5.250.000 ευρώ

Τα μαλλιά της κεφαλής του πλήρωσε Ινδός για να...

Το ζευγάρι Ελλήνων που… παράτησε τη Σαντορίνη και συστήνει στους Νεοζηλανδούς το ελληνικό σουβλάκι

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο θριαμβεύει στη μακρινή Νέα Ζηλανδία,...

Κόλαση η ζωή των κατοίκων γύρω από το Γ’ Νεκροταφείο, με τους τάφους να έχουν φτάσει στις εισόδους των σπιτιών

Μια εκκωφαντική «κραυγή» αγωνίας υψώνεται από τις γειτονιές γύρω...

Ανύπαντρες έβαλαν νυφικό για καλό σκοπό

Η showbiz ντύθηκε νυφούλα λέγοντας «Yes, I do». Οπως...