Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2025

Σταματίνα Τσιμτσιλη για Πύρρο Δήμα: «Για εμένα αυτή η πράξη είναι ήθους...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπερασπίστηκε τον Πύρρο Δήμα για την...

Γαβριήλ Σακελλαρίδης για περιπέτεια υγείας: «Ένιωσα έναν πόνο, τρόμαξα και το είπα...

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταρακούνησε.

«Grand Hotel»: Ο Χατζημήτρος ελέγχει πια τη ζωή όλων

Το «Grand Hotel» άνοιξε χθες ξανά τις πόρτες του για το κοινό και απόψε στις 21:00 έρχεται η συγκλονιστική συνέχεια.

«Δεν ήταν δυνατόν να κάνω καριέρα στην Αμερική, είχα παθολογική εξάρτηση με...

Υπήρξε μεγάλος ζεν πρεμιέ και συνεχίζει να είναι ωραίος άντρας και με το ταλέντο του σίγουρα θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό αλλά δεν θα το έκανε λόγω της μαμάς του.

Ιερέας στο Λιανοκλάδι έριχνε αγιασμό με μάνικα – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη (video)

Ο Ιερέας Νικόλαος Καρανάσιος που υπηρετεί στο Λιανοκλάδι ανέβηκε σε αγροτικό και ξεκίνησε να «αγιάζει» τους πιστούς με μάνικα.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του Μητροπολίτη Συμεών, ο οποίος μάλιστα το καταδίκασε διότι με αυτόν τον τρόπο γελοιοποιείται το μυστήριο του Αγιασμού και παραβιάζονται τα υγειονομικά μέτρα και οι εκκλησιαστικοί νόμοι.

Έπειτα ο ιερέας ζήτησε δημόσια συγγνώμη για αυτην την απαράδεκτη εικόνα που έκανε τον γύρω του διαδικτύου λέγοντας πως δεν είχε πρόθεση να σκανδαλίσει τους πιστούς.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

«Έχοντας διακονήσει στη συγκεκριμένη ενορία ως εφημέριος εδώ και δέκα πέντε (15) περίπου συναπτά έτη και λόγω της αδυναμίας μου να επισκεφτώ και να αγιάσω κάθε σπίτι και κάθε πιστό αυτής, όπως έπραττα ακούραστα τα προηγούμενα έτη την παραμονή των Δεσποτικής Εορτής των Θεοφανίων, λόγω των ισχυόντων περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω μετάδοσης του κορωνοΐου-COVID-19, θέλησα αυθόρμηταμε τον τρόπο αυτό να έλθω κοντά στο ποίμνιό μου, το οποίο είχα στερηθεί από τον Νοέμβριο μήνα.

Δυστυχώς όμως, λόγω της εν αγνοία μου δημοσίευσης της εικόνας μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ενέργειά μου αυτή προκάλεσε σκανδαλισμό.

Για την ενέργεια μου αυτή ζητώ ταπεινά συγνώμη, πρώτα και κύρια από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών τον οποίο σέβομαι και τιμώ ως Πατέρα και Ποιμενάρχη μου, αλλά και από το ποίμνιο της Ενορίας μου το οποίο έως και σήμερα διακόνησα όσο και από τους λοιπούς πιστούς τους οποίους σκανδάλισε η συμπεριφορά μου αυτή».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κυβερνητικός έκανε… Ψυχικό σε λιώμα τηλεστάρ

Τηλεαστέρας, «κριτής» των πάντων, συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής...

Πρόωρο «ψαλίδι» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου;

Φυλλορροεί η Τατιάνα Στεφανίδου! Σε δύσκολα μονοπάτια μπαίνει η Τατιάνα...

Μοναχική «γοργόνα» η Δήμητρα Παπανδρέου – Φωτογραφίες από την παραλία

Οι εποχές αλλάζουν, άνθρωποι φεύγουν, ακίνητα αλλάζουν χέρια και...

Συγκινημένη η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη

Φανερά συγκινημένη ήταν η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη με την Κατερίνα Μπιρμπίλη.

Τα παθιασμένα φιλιά 52χρονου ηθοποιού στη μέση του δρόμου με τη σύντροφό του

Ο γνωστός ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη – Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης περνάει δύσκολες ώρες καθώς έχασε