Σάββατο, 22 Μαρτίου, 2025

Λευτέρης Κρίκης: Εντυπωσιάζει το music video του νέου του τραγουδιού!

Ο Λευτέρης Κρίκης θεωρείται ως το next big think...

Καμία σκέψη για πρωινό από τον Αρναούτογλου

Το πρωινό μπορεί να περιμένει για καιρό ακόμη τον...

Μουτάφη και Τρικαλιώτη την Κυριακή στην ΕΡΤ

Με την Ελισάβετ Μουτάφη, μια φρέσκια μανούλα που υιοθέτησε...

Η… στύση του Πέτρου

Η σεξουαλική ικανότητα του Πέτρου Φιλιππίδη και κυρίως η...

Το «Έτερος εγώ» προσγειώνεται στον παγκόσμιο καναπέ του Netflix

Στην παγκόσμια πλατφόρμα του Netflix έχουμε δει ισπανικές σειρές, όπως το «Casa de papel», που έκανε πάταγο, μέχρι και κορεατικές, όπως το «Mr Sunshine», αλλά και τουρκικές, όπως το «Ethos». Μήπως έφτασε η στιγμή να δούμε και μια ελληνική σειρά, με τόσους λαμπρούς ηθοποιούς που έχουμε;

Το σίριαλ «Έτερος εγώ», ο δεύτερος κύκλος του οποίου έκανε πρεμιέρα στην εκπνοή του 2020, στην Cosmote TV, με τίτλο «Έτερος εγώ – Κάθαρσις» και είχε τεράστια επιτυχία, βρίσκεται ένα βήμα πριν ξεκινήσει το δικό του ταξίδι στο εξωτερικό και μάλιστα μέσω Netflix, αφού είναι πολύ πιθανόν σύντομα να πάρει το «πράσινο φως» για να κλείσει η συμφωνία και να προβληθεί μέσω της πολύ επιτυχημένης παγκόσμιας πλατφόρμας σε όλες τις γωνιές της Γης.

Ποιος να περίμενε ότι η ταινία «Έτερος εγώ», που τον Φεβρουάριο του 2017 ο δημιουργός της Σωτήρης Τσαφούλιας αναγκάστηκε να την αποσύρει από τους κινηματογράφους, λόγω της δολοφονίας οδηγού ταξί στην Κηφισιά, μια και υπήρχαν φόβοι ότι ο killer είχε εμπνευστεί από την πλοκή του έργου, και στη συνέχεια πήρε ξανά σάρκα και οστά με τη μορφή σειράς, θα έκανε «κλικ» στους εγκεφάλους του Netflix! Κι όμως, είναι τόσο καλογυρισμένοι οι δύο κύκλοι, είναι τέτοια η ερμηνεία των πρωταγωνιστών που κάτι τέτοιο φαντάζει απολύτως λογικό!

Κεντρική μορφή της ταινίας αλλά και των δύο κύκλων, ο εξαιρετικός (ίσως ο καλύτερος της γενιάς του) Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ενώ συμμετέχουν πολύ καλοί ηθοποιοί: Δημήτρης Καταλειφός, Γιώργος Χρυσοστόμου, Φρανσουά Κλουζέ, Μάνος Βακούσης, Πέτρος Λαγούτης, Τάσος Νούσιας, Αννα Μενενάκου, Βασίλης Ρίσβας και άλλοι!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...

Σκύλος αξίας 5.250.000 ευρώ

Τα μαλλιά της κεφαλής του πλήρωσε Ινδός για να...

Κόλαση η ζωή των κατοίκων γύρω από το Γ’ Νεκροταφείο, με τους τάφους να έχουν φτάσει στις εισόδους των σπιτιών

Μια εκκωφαντική «κραυγή» αγωνίας υψώνεται από τις γειτονιές γύρω...

Το ζευγάρι Ελλήνων που… παράτησε τη Σαντορίνη και συστήνει στους Νεοζηλανδούς το ελληνικό σουβλάκι

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο θριαμβεύει στη μακρινή Νέα Ζηλανδία,...