Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025

250 Drone τρομοκράτες

Τα droneς άλλαξαν τον τρόπο που διεξάγεται ο σύγχρονος πόλεμος και τώρα, όπως προειδοποιούν ειδικοί, υπάρχουν έντονοι φόβοι

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι βουτιές με την κορούλα του στη Σκιάθο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει διακοπές το νησί του, τη Σκιάθο με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και την κορούλα τους.

Σταμάτης Γονίδης: Θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Κατράκειο στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο Σταμάτης Γονίδης, μολονότι έχει γράψει «χρυσές» σελίδες στον...

«Άγιος έρωτας» spoiler: Τα τρία αντίγραφα που «καίνε» τον Παύλο για τη...

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγιος έρωτας». Συνεχίζει την αιμοβόρα δράση του ο Παύλος, θέλοντας να καλύψει για ακόμη μία φορά τα πανούργα σχέδια του.

Μηνύσεις από Κυριάκου και Αρναούτη κατά του μάρτυρα της οικογένειας Παντελίδη

Οι συνήγοροι της Φρόσως Κυριάκου και της Μίνας Αρναούτη που επέβαιναν στο αυτοκίνητο μαζί με τον Παντελή Παντελίδη πέρασαν χθες στην αντεπίθεση, μία μέρα μετά την αρχειοθέτηση από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών της έρευνας σχετικά με μαρτυρία ότι δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής. Οι δικηγόροι έχουν υποβάλει μήνυση κατά του 50χρονου μάρτυρα που εμφάνισε η οικογένεια του τραγουδιστή.

Ο ισχυρισμός του ότι δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής το αυτοκίνητο αλλά μία από τις δύο κοπέλες δεν επιβεβαιώθηκε και έτσι, έπειτα από πέντε χρόνια ερευνών, η Εισαγγελία Εφετών έβαλε την υπόθεση στο αρχείο. Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε απασχολήσει τρεις εισαγγελείς, οι οποίοι εξέδωσαν τέσσερις διατάξεις βάσει επιστημονικών συμπερασμάτων, στοιχείων DNA που βρέθηκαν σε σημεία του οχήματος και μαρτυριών από το σημείο του δυστυχήματος, από τα οποία κατέληξαν ότι οδηγός ήταν ο Παντελίδης. Ως προς τον μάρτυρα που εμφανίστηκε έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια, η εισαγγελική διάταξη του Εφετείου Αθηνών αναφέρει:

«Οι ληφθείσες μαρτυρικές καταθέσεις σχεδόν πέντε έτη μετά το περιστατικό δεν μπορούν να θέσουν υπό αμφισβήτηση την αποδεικτική δύναμη των επιστημονικών δεδομένων και των λοιπών στοιχείων που συλλέχθηκαν σε χρόνο εγγύς του συμβάντος».

Εξάλλου, άλλη διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών συμπληρώνει: «Η μαρτυρική κατάθεση του οψίμως εμφανιζόμενου μάρτυρα σε μία υπόθεση που είχε λάβει πανελληνίως ιδιαίτερα μεγάλη δημοσιότητα όταν έλαβε χώρα το τροχαίο ατύχημα δεν μπορεί να ανατρέψει τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε η προηγούμενη διάταξη και τα επιστημονικά δεδομένα».

Επειτα από αυτήν την εξέλιξη οι δικηγόροι των δύο κοριτσιών που επέβαιναν στο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη προσφεύγουν σε βάρος του «όψιμου» μάρτυρα. Ο δικηγόρος της μίας από τις δύο κοπέλες Ιωάννης Κωλέττης δήλωσε χθες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Εχουμε μηνύσει τον συγκεκριμένο μάρτυρα και κάποιον άλλο, ο οποίος ανακάλεσε στη συνέχεια την κατάθεσή του. Είναι δεδομένο ότι θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για να δει η εισαγγελική Αρχή τι ακριβώς έχει γίνει με αυτή την υπόθεση. Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητη μια τέτοια κατάθεση μετά από πέντε χρόνια και μάλιστα όταν αυτή βρίσκεται σε κόντρα με τα επιστημονικά δεδομένα. Τώρα, με τις διατάξεις που έχουν βγει, πέραν κάθε αμφιβολίας έχει κριθεί ότι ο μάρτυρας αυτός δεν λέει την αλήθεια».

Στοχοποίηση

Ο Χρήστος Ασπρος, συνήγορος της δεύτερης κοπέλας που φέρεται από τον μάρτυρα ότι οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο, συμπλήρωσε: «Εμφανίστηκε αυτός ο μάρτυρας και ξαναζωντάνεψε την υπόθεση. Για δεύτερη φορά ξαναμπήκαμε στην ίδια διαδικασία, η εντολέας μου να στοχοποιείται, να αναφέρεται ως δολοφόνος, ως υπαίτια του ατυχήματος. Δεν μπορώ εγώ να απαντήσω για ποιο λόγο εμφανίστηκε αυτός ο μάρτυρας μετά από πέντε χρόνια. Αυτό θα κληθεί να το πει στη μήνυση που έχουμε καταθέσει. Εμείς λέμε ότι αυτά που λέει ο μάρτυρας είναι αναληθή. Οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης».

Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός από τη μήνυση σε βάρος του μάρτυρα, οι δύο δικηγόροι έχουν υποβάλει και αίτηση αποζημίωσης για τον σοβαρό τραυματισμό των δύο πελατισσών τους από το τροχαίο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα καταγάλανα νερά, που επισκέφθηκαν και οι δυο για πρώτη φορά φέτος, τους μάγεψε με τις ομορφιές του.

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Δεν υπάρχει η ομοιότητα της Ελληνίδας ηθοποιού με τη μητέρα της

Η σικάτη και γλυκιά κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού που σίγουρα δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε καθώς η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.