Δευτέρα, 31 Μαρτίου, 2025

Ο ακρίτας φύλακας άγγελος της ελληνικής σημαίας

Σε ένα μικρό νησί του Αιγαίου, με μόλις 44...

«Πάμε πακέτο» με την Μπλάτνικ

Στις ρίζες της επέστρεψε η Τατιάνα Μπλάτνικ, κάνοντας ταξίδι...

«Ψυχώ» στο Κορωπί

Τον τρόμο σκόρπισε χθες το πρωί ένας 51χρονος, ο...

Μούσα του Στρέπκου η εξωτική Νίκη Σερέτη

Η Νίκη Σερέτη είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας...

Εβαλε γκολ στην καρδιά της

Ο Αντώνης Πετρόπουλος παντρεύεται την αγαπημένη του στην Παροικιά της Πάρου με κουμπάρο συμπαίκτη του

Θα το πάρει το κορίτσι με παπά και με… κουμπάρους ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και η εκλεκτή της καρδιάς του Ηρώ Καταρά ύστερα από επτά χρόνια σχέσης ανακοίνωσαν ημερομηνία γάμου, με τον Αλέξανδρο Τζόρβα και τη σύζυγό του Χρυσαυγή Ατσιδάκου να είναι εκείνοι που θα τους αλλάξουν τα στέφανα και θα τους περάσουν βέρες.

Η «Espresso» εξασφάλισε το προσκλητήριο, με το οποίο ο παίκτης και η αγαπημένη του hair stylist καλούν τους φίλους και τους συγγενείς τους να παρευρεθούν στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. To μυστήριο θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωκά, στην Παροικιά της Πάρου, στις 21 Ιουνίου. Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει εκεί τον γάμο του, αφού γνωρίστηκε στο συγκεκριμένο νησί, ενώ είναι και ο τόπος καταγωγής του γαμπρού.

Ο Αντώνης έκανε την πρόταση στην Ηρώ πριν από λίγες μέρες κι ενώ βρίσκονταν στην Πάρο για τις πασχαλινές τους διακοπές. Τη στιγμή που οι δυο τους περνούσαν έξω από την εκκλησία όπου πρόκειται να παντρευτούν, ο ποδοσφαιριστής έκανε μίνι ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του και της εμφάνισε το κουτάκι με το μονόπετρο. Εκείνη δεν μπόρεσε φυσικά να κρύψει τη συγκίνησή της και είπε αμέσως το «ναι».

Beach parties

Ούτε μία ούτε δύο, τρεις ολόκληρες μέρες θα διαρκέσει το γλέντι πριν από τη μεγάλη μέρα, αφού το ζευγάρι έχει οργανώσει τραπέζια αλλά και beach parties προκειμένου να διασκεδάσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Κουμπάροι θα είναι ο κολλητός φίλος του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρος Τζόρβας -οι δυο τους συνδέονται με μακροχρόνια φιλία- και η σύζυγος του πορτιέρο και γνωστή δικηγόρος Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

Αυτό που περιμένει πώς και πώς ο Αντώνης είναι το bachelor party που έχουν οργανώσει οι φίλοι του, ανάμεσά τους οι Γιούρκας Σεϊταρίδης, Σωτήρης Κυργιάκος και Θοδωρής Τριποτσέρης, αλλά και άλλοι συνάδελφοί του. Πολλές όμως θα είναι οι απουσίες, κυρίως των διεθνών παικτών, αφού εκείνη την περίοδο θα λείπουν με την Εθνική ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, όπου θα διεξαχθεί το Μουντιάλ.

Η Ηρώ κάνει ήδη πρόβες για το νυφικό της σε γνωστό οίκο, ενώ τα παπούτσια της θα έχουν την υπογραφή ιταλικού brand.

Το ζεύγος Τζόρβα – Ατσιδάκου βάφτισε την κόρη του στη Βουλιαγμένη

Πριν… ραφτούν για τον γάμο του Αντώνη Πετρόπουλου και της Ηρούς Καταρά, ο Αλέξανδρος Τζόρβας και η Χρυσαυγή Ατσιδάκου βάφτισαν την περασμένη Κυριακή την κορούλα τους, στην οποία έδωσαν το όνομα Ιρις. Η βάφτιση έγινε στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, και νονά της μικρούλας ήταν η αδερφή του τερματοφύλακα του Απόλλωνα, Ρεβέκκα. Οσο για τους καλεσμένους, ήταν λίγοι και εκλεκτοί, αφού το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει τη μέρα αποκλειστικά για τους πολύ στενούς συγγενείς και φίλους. Να πούμε ότι η νεοφώτιστη ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριο του 2012, ενώ έχει κι έναν αδερφό, τον περίπου 2,5 ετών Μάξιμο.

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Ευαγγελία Δομάζου: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των «Ελλήνων Μπέκαμ των 60s»

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο «στρατηγός»...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...