Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025

Περήφανη γιαγιά η Μαίρη Ραζή

Την πρώτη της δημόσια έξοδο με την κόρη της...

«Grand Hotel»: Η Θεώνη κάνει πρόταση γάμου στον Χαραλάμπη!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Μετά τις σοβαρές...

«Μείνε μακριά»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Μάριου Τσιλιγιάννη

Ένα δισκογραφικό ντεμπούτο, που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το...

«Οικογενειακές ιστορίες» στο Προεδρικό Μέγαρο!

«Συν γυναιξί και τέκνοις» παρουσιάστηκαν τα «παλαιά πρωτάκια», στην...

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα με… άρωμα καλοκαιριού! Ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου

Οι Έλληνες θα υποδεχτούν το Πάσχα με καύσωνα και μικρό καλοκαιράκι, αφού ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να είναι υπέροχος, με θερμοκρασίες ιδανικές ακόμα και για παραλία.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένεται σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας.

Μάλιστα, από τη Μεγάλη Παρασκευή και μετά η μέγιστη θερμοκρασία θα πλησιάσει ή ακόμη και θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές! Ενδεικτικά, στην Αθήνα τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο αναμένονται θερμοκρασίες έως 32 βαθμούς, στην Πάτρα έως 36 βαθμούς και στο Ηράκλειο έως 38 βαθμούς!

Αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια που θα εναλλάσσεται με αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, ενώ κάποια φαινόμενα, τα οποία αναμένονται κυρίως τη Μεγάλη Τετάρτη, θα είναι τοπικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 έως 6 μποφόρ, ενώ αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά.

Ανάλογες είναι και οι προβλέψεις που έκανε ο μετεωρολόγος του Open Κλέαρχος Μαρουσάκης, που γράφει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για τον καιρό που θα επικρατήσει τη Μεγάλη Εβδομάδα.

«Με τον καιρό να εναρμονίζεται αργά και σταθερά με το ημερολόγιο, που δείχνει πλέον προχωρημένη άνοιξη, αναμένεται να κυλήσουν οι επόμενες ημέρες που θα μας οδηγήσουν στην Ανάσταση του Θεανθρώπου και το παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία. Τις επόμενες 5 με 7 ημέρες η θερμοκρασία σιγά σιγά θα θυμίζει καλοκαίρι, μια και αναμένεται να ξεπεράσει ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου. Κατά τ’ άλλα κάποιες αραιές συννεφιές που ίσως στην πορεία τους αφήσουν κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια – κεντρικά τμήματα δεν θα προβληματίσουν, ενώ και οι άνεμοι οι οποίοι θα φυσούν από νότιες διευθύνσεις δεν θα δημιουργούν προβλήματα. Καλό Πάσχα με υγεία, φίλες και φίλοι μου!»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί η Ράπτη δεν πρόλαβε να χαρεί την παραμονή της στην κυβέρνηση

Δεν την άφησε να χαρεί την παραμονή της στο...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Δον Ζουάν της Ζενεβιέβ, «μαϊμού» πολιτσμάνος

Τη δόξα του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου στην κινηματογραφική επιτυχία...

Η «Espresso» τσάκωσε τη Μαλλιωτάκη στη μαρίνα Φλοίσβου με sexy 40χρονο που ασχολείται με deals γιοτ!

Μετά τα νυχτοπερπατήματά τους σε εστιατόρια και μουσικές σκηνές...

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...

Η Τούνη, μετά το ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων, τα… έσπασε στα μπουζούκια παρέα με τον ευρωβουλευτή

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να εκνευρίστηκε με τους τηλεοπτικούς...