Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025

Διαδηλωτής από κούνια ο Αρης Τζανακόπουλος

Από μικρός στα βάσανα ο Αρης Τζανακόπουλος, γιος της...

Κατερίνα Λέχου: «Για χρόνια ένιωθα αμηχανία με την τρυφερότητα του άλλου»

Η Κατερίνα Λέχου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό...

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει: «Μου πήρε ένα χρόνο να αισθανθώ ξανά σεξουαλικό...

Στο νέο επεισόδιο του podcast της BeWell, η Χριστίνα...

Ιερέας από την Κύπρο έφτασε στη Λάρισα για να προσελκύσει 14χρονη

Το κοριτσάκι το είχε γνωρίσει μέσω των social media!

Ασυγκράτητος ήταν ένας… σάτυρος ιερέας από την Κύπρο, ο οποίος είχε ταξιδέψει μέχρι τη Λάρισα για να κατευνάσει το άρρωστο πάθος του για ένα κοριτσάκι μόλις 14 χρόνων από τη θεσσαλική πόλη, το οποίο είχε γνωρίσει μέσω των social media!

Το πάθος του 52χρονου ρασοφόρου τον έστειλε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Λάρισας, το οποίο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και χρηματική ποινή 10.800 ευρώ για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο παπάς, που ζει μόνιμα στην Κύπρο, άρχισε να συνομιλεί με την ανήλικη Λαρισαία μέσω εφαρμογής μηνυμάτων και πολύ γρήγορα ένιωσε το αρρωστημένο πάθος να τον κυριεύει! Ετσι, ο 52χρονος αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα και άρχισε να δηλώνει τον… έρωτά του στην έφηβη, που δεν είχε κλείσει καλά καλά τα 14!

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους δεν είχε διστάσει να στείλει στη μαθήτρια φωτογραφία με σεξουαλικό περιεχόμενο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία»!

Πιεστικός

Οσο περνούσαν οι μέρες ο παπάς γινόταν ολοένα και πιο πιεστικός. Μάλιστα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε φτάσει στο σημείο να προτρέψει τη 14χρονη να εγκαταλείψει την οικογένειά της και να πάει στη Μεγαλόνησο για να ζήσουν μαζί!

Η κοπέλα όμως αρνήθηκε να ενδώσει στην ανάρμοστη σχέση που της ζητούσε και έδειξε να θέλει να κόψει επαφές. Ετσι, κάποια στιγμή ο ιερωμένος, μην μπορώντας να δαμάσει στις αρρωστημένες ορέξεις του για την ανήλικη και θέλοντας απεγνωσμένα να τη δει, αποφάσισε να ταξιδέψει ως τη θεσσαλική πόλη για να τη συναντήσει επιτέλους και να κάνει πράξη τις νοσηρές φαντασιώσεις του!

Μετά την καταδίκη του ιερέα από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας για μια τόσο σοβαρή κατηγορία τον λόγο έχει τώρα η Εκκλησία, καθώς θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Το θέμα, φυσικά, έχει προκαλέσει σάλο τόσο στην Κύπρο όσο και στη Λάρισα, αφού, πέρα από το «άρωμα» εκκλησίας, έχει να κάνει με ανήλικη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη και οι υποψήφιοι παρουσιαστές

Σε μεγάλη σπαζοκεφαλιά εξελίσσεται η υπόθεση της πρωινής ενημερωτικής...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποχαιρετά την εργένικη ζωή του – Η αποκάλυψη on camera

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ετοιμάζεται να αφήσει πίσω του την...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...
spot_img