Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες ώρες στο σπίτι του μετά το ψυχιατρείο και...

Ο Γιώργος Μαζωνάκης το πρωί της Δευτέρας πήρε εξιτήριο...

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Παλάτι χωρίς βασιλιά – Τι σηματοδοτεί η μετακόμιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η απόφαση του επόμενου βασιλιά της Βρετανίας, πρίγκιπα Ουίλιαμ,...

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Ξεζούμιζε» την πεθερά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν σκοτώσει την Καρολάιν

Η μητέρα της Καρολάιν, έξι ημέρες πριν από το έγκλημα, είχε δώσει 20.000 € στον γαμπρό φονιά και εκείνος αγόρασε οικόπεδο στο όνομά του

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, λίγο πριν κόψει το νήμα της ζωής της 20χρονης συζύγου του και μητέρας της ενός έτους κόρης του Λυδίας.

Οπως υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, μόλις έξι ημέρες πριν από το στυγερό έγκλημα ο 32χρονος αγόρασε στο όνομά του οικόπεδο με τα 20.000 ευρώ που του είχε δώσει η πεθερά του!

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Χαρμάνη, ο πιλότος ζήτησε από τη μητέρα της 20χρονης το ποσό των 2.200 ευρώ για το φέρετρο, καθώς και άλλα 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού στην Αλόννησο! Τα 20.000 ευρώ για την αγορά του οικοπέδου τα έλαβε 10 ημέρες πριν από τη δολοφονία:

«Εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού στην Αλόννησο! Το όλον, 4.200 ευρώ. Φυσικά, δεν γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τα 20.000 ευρώ που παρέλαβε σε μετρητά μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι, που λέει ο λαός. Οπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του, που επί 35 ημέρες κορόιδευε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν στον Σκάι.

Στο μεταξύ η συνήγορος της συμβούλου Ψυχικής Υγείας του ζευγαριού Σταματία Μάρκου αποκάλυψε ότι η Καρολάιν είχε ανακοινώσει στον 32χρονο ότι ήθελε να χωρίσουν, προτού ακόμη ξεκινήσουν τις συνεδρίες: «Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει και πήγε σε αυτήν για να τη συμβουλευτεί πώς θα διαχειριστεί την οριστική διάσπαση της έγγαμης σχέσης της.

Η 20χρονη δεν δεχόταν να έχει οποιεσδήποτε σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, γεγονός που δείχνει την οριστική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού, και δεν του είχε κρύψει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι» ανέφερε η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου. Πρόσθεσε, δε, ότι η 20χρονη δεν δεχόταν να γίνει η βάφτιση της κόρης της στην Αθήνα, καθώς είχε αποφασίσει να τη βαφτίσει στις Φιλιππίνες. Οπως κατέληξε η κυρία Μάρκου, η εντολέας της είχε καταθέσει από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία αυτά στις Αρχές, βάζοντας στο κάδρο των υπόπτων τον πιλότο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Νικολέττα Καρρά – Διονύσης Παναγιωτάκης: Αγκαλιά στα σοκάκια της Μυκόνου

Η Νικολέττα Καρρά και ο Διονύσης Παναγιωτάκης είναι ζευγάρι εδώ και καιρό και πολύ ερωτευμένη.

Γιώργος Μαζωνάκης: Το χρονικό από το ΔρομοκαΪτειο έως την κλινική «Γαλήνη»

Οσο περνούν οι μέρες τόσο έρχονται στο φως νέα...

Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα καταγάλανα νερά, που επισκέφθηκαν και οι δυο για πρώτη φορά φέτος, τους μάγεψε με τις ομορφιές του.

Τρισευτυχισμένη Ελληνίδα ηθοποιός – Μετά από πολλές εξωσωματικές έφερε στη ζωή τον γιο της

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο να ποζάρει αγκαλιά με τον γιο και τον σύζυγό της.

Δεν υπάρχει η ομοιότητα της Ελληνίδας ηθοποιού με τη μητέρα της

Η σικάτη και γλυκιά κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού που σίγουρα δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε καθώς η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.