Τρίτη, 11 Μαρτίου, 2025

Καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δαμιανού Πάντα

Φίλοι του βιβλίου και της μουσικής παρακολούθησαν με ενδιαφέρον...

Από τον φωνόγραφο στα… digital hits

Μια εξαιρετική βραδιά για ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ! Η καρδιά...

Στο Μόναχο με τις δίδυμες κόρες τους Μπόμπα και Τανιμανίδης

Μαζί με τις κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα ταξίδεψαν...

Συμμετοχές ρεκόρ στον 13ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας – Δυναμική παρουσία του ΟΠΑΠ στη...

Με συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ, φτάνοντας τις 25.000...

Σοκ με μητέρα στα Σεπόλια που προσπάθησε να πνίξει την 4χρονη κορούλα της

Κάμερα ασφαλείας του πρώην τσάκωσε την επίδοξη Μήδεια

Οργή και ανατριχίλα προκαλεί το σοκαριστικό βίντεο που έχει καταγράψει τη σκοτεινή πλευρά μιας μητέρας στα Σεπόλια, η οποία προσπάθησε να πνίξει το ίδιο της το παιδί φράζοντάς του με τα χέρια το στόμα, προκειμένου να σταματήσει να κλαίει.

Ηδη το επίμαχο υλικό, που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου, βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, όπου η μητέρα θα κληθεί να λογοδοτήσει για τη βάναυση κακοποίηση του 4χρονου παιδιού της.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, την κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε την αποτρόπαια πράξη είχε εγκαταστήσει στο δωμάτιο του παιδιού ο πρώην σύντροφός της, καθώς είχε σοβαρές υποψίες ότι η πρώην σύντροφός του κακοποιεί το δύο ετών παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί, αλλά και το 4χρονο κοριτσάκι και ένα αγοράκι έξι ετών που έχει η γυναίκα από τον πρώτο της γάμο.

Oταν ο πατέρας είδε με τα μάτια του το υλικό, έπαθε σοκ, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες τους. Η μητέρα πήγε στο κρεβάτι του 4χρονου κοριτσιού για να ψάξει έναν αναπτήρα που είχε χάσει, όμως σπρώχνοντάς το εκείνο άρχισε να κλαίει.

Τότε εκείνη, αντί να το ηρεμήσει, του έκλεισε με τα χέρια της το στόμα. Το παιδάκι, μη μπορώντας να αντιδράσει, φαίνεται στο βίντεο να χτυπά τα ποδαράκια του για να απελευθερωθεί και να αναπνεύσει. Επίσης, η άσπλαχνη γυναίκα ζήτησε, φωνάζοντας στο κοριτσάκι με έντονο ύφος, να πάψει να κλαίει, το χαστούκισε και όταν διαπίστωσε ότι αυτό δεν σταματά το κλάμα, τότε έβαλε το χέρι της στο στόμα του, πιέζοντάς το για αρκετή ώρα. Η μικρούλα ξέσπασε σε λυγμούς, όμως η φωνούλα της δεν ακουγόταν, ενώ τίναζε παράλληλα τα πόδια της για να απεγκλωβιστεί.

Τρέχοντας ο πρώην σύντροφος της επίδοξης Μήδειας κατήγγειλε τη βιαιότητα και κατέθεσε το επίμαχο βίντεο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών αλλά και στον εισαγγελέα Ανηλίκων. Παράλληλα στη μήνυσή του ο πατέρας αναφέρει: «Στο επίμαχο βίντεο απεικονίζεται κακοποίηση και απόπειρα ανθρωποκτονίας (απόπειρα πνιγμού) της τέως συντρόφου μου κατά της ανήλικης κόρης της, ετών 4, που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του 6χρονου ανήλικου τέκνου της».

Το έγγραφο της καταγγελίας για το θέμα της κακοποίησης ανηλίκου:

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο εραστής «ποντικός» και η… αχόρταγη κουνιάδα

Γρίφο για τις διωκτικές Αρχές αποτελεί στα βόρεια προάστια...

Νίκος Φλώρος: «Πούλησα διαμέρισμα για να φτιάξω το γλυπτό της Κάλλας»

Τι μπορεί να κάνει ένας καλλιτέχνης για την τέχνη...

Αποκαλύψεις από την Klavdia που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision

«Eχω πάρει βραβείο ως η… περισσότερο καλεσμένη σε ποντιακούς...

Bελούδινος χωρισμός για Ρέτσο και Δρέττα

Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν αθόρυβα και το ίδιο ξαφνικά και...

«Ψυχώ» στα Εξάρχεια με συλλέκτρια

Ενα ανατριχιαστικό σκηνικό βγαλμένο από σενάριο κινηματογραφικής ταινίας φρίκης...

H hair expert Δέσποινα Σουλακάκη αναλύει τις top τάσεις για τα μαλλιά μας την άνοιξη

Η άνοιξη είναι σχεδόν εδώ και όπως όλα σιγά...

Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε τον φονιά και το κίνητρο στη δολοφονία της συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο

Μια «ανάσα» από την εξιχνίαση της δολοφονίας της συμβολαιογράφου...