Παρασκευή, 11 Απριλίου, 2025

Oι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 11 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα κι αν η διάθεσή σας σάς προτρέπει...

Πιλότος της Π.Α. σε υπόθεση στυγνού εκβιασμού στην πρώην σύντροφο!

Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας, που ήρθε...

Θανάσης Πολυκανδριώτης – Στέφανος Κορκολής «Μαζί» στο θέατρο Παλλάς

Σε μια συναυλία για κοινό σκοπό, θα βρεθούν στη...

Φυτική τσίχλα παγιδεύει στο εσωτερικό της ιούς της γρίπης

Φυτική τσίχλα που έφτιαξαν ερευνητές αμερικανικού πανεπιστημίου μπορεί να...

Τρομακτικό! Αποκαλύφθηκε «φάμπρικα» με απαγωγές μεταναστών

Tσάκωσαν συμμορία που άρπαξε Πακιστανό στο Κορωπί, τον βασάνιζε τρεις μέρες και ζητούσε λύτρα 15.000 ευρώ

Μετά τις συμμορίες αλλοδαπών την τελευταία περίοδο έχουν εμπλακεί και οι Ρομά στις αρπαγές Πακιστανών μεταναστών, με σκοπό να εισπράξουν λύτρα από συγγενικά τους πρόσωπα για την απελευθέρωσή τους!

Οι απαγωγές αλλοδαπών ήρθαν ξανά στην επικαιρότητα μετά την εξιχνίαση από την Αστυνομία μιας υπόθεσης με θύμα έναν Πακιστανό ο οποίος ζει και εργάζεται στο Κορωπί.
Ο 38χρονος αλλοδαπός απήχθη από το σπίτι του την περασμένη Δευτέρα και κρατήθηκε ως την Τετάρτη, διάστημα στο οποίο οι απαγωγείς προσπαθούσαν να εκβιάσουν τους συγγενείς του μέσω βιντεοκλήσεων, προκειμένου να τους καταβάλουν λύτρα 15.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν. Μάλιστα, επειδή έβλεπαν ότι δεν υπήρχε ανταπόκριση, έφτασαν στο σημείο να κατεβάσουν τις απαιτήσεις τους στα… 7.000 ευρώ!

Τις τρεις ημέρες που έμεινε φυλακισμένος ο 38χρονος οι απαγωγείς τον βασάνιζαν διαρκώς, ζητώντας να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένες τις οικονομίες του. Τελικά, όταν διαπίστωσαν ότι η κατάσταση ξέφευγε, τον απελευθέρωσαν το βράδυ της Τετάρτης σε ένα σημείο επί της λεωφόρου Μαρκοπούλου.

Ομως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορωπίου συνέλαβαν τους δράστες, δύο Ρομά ηλικίας 30 και 21 ετών και έναν 16χρονο συνεργό τους, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται τουλάχιστον δύο ακόμη.

Έρευνα

Οπως αναφέρει το notioana-tolika.gr, όλοι είναι κάτοικοι Κορωπίου και κατά την έρευνα που ακολούθησε σε ένα από τα σπίτια τους βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο με πέντε φυσίγγια, κλεμμένο από τη Χαλκίδα. Ωστόσο, ανησυχητικό είναι ότι βρέθηκαν και έξι φυσίγγια πιστολιού Tokarev, ένα όπλο το οποίο χρησιμοποιείται συχνά από κακοποιούς σε διάφορες «δουλειές» τους.

Παρά το γεγονός ότι οι τρεις Ρομά συνελήφθησαν για αρπαγή και εκβίαση, ο εισαγγελέας στον οποίο παραπέμφθηκαν τους άφησε ελεύθερους και όρισε τακτική δικάσιμο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου: Μαματζερ με… μώλωπες!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη που έχει...

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

Η απάντηση της Τοπαλίδου στον Λιάγκα: «Εμένα ο καθρέφτης μου με δείχνει όμορφη»

Στον καναπέ της εκπομπής «Το Πρωινό» κάθισε η Ελένα...

Για σεζόν στην Κέρκυρα ο γιος του Πέτρου, Δημήτρης, αφού δεν προέκυψε πρόταση για θέατρο

Σε μπαρ στην Κέρκυρα σχεδιάζει να εργαστεί ο Δημήτρης...
spot_img