Δευτέρα, 7 Απριλίου, 2025

«Dragon’s Den»: Πρεμιέρα απόψε στις 21:50

Το «Dragon’s Den Greece», το μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως,...

Βλαβιανού και Παπαλάμπρου δίνουν «ρέστα» στη σκηνή του Μικρού Γκλόρια

Η Νικολέτα Βλαβιανού και η Μαρία Παπαλάμπρου συναντιούνται στη...

Νέα σειρά με Λεκάκη στη θέση της Κωνσταντίνου

Η δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Λεκάκη θα πάρει τη θέση...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Το πτώμα του Γαβρήλου συνταράσσει την κοινωνία του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Μάνη 1710: Το...

Ενα πλωτό παλάτι που βγάζει μάτι

Δένει σήμερα στον Πειραιά το επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο (των 330 μέτρων) «Regal Princess» με τα 18 καταστρώματα

Στο λιμάνι του Πειραιά καταπλέει σήμερα το επιβλητικό «Regal Princess», το νεότερο και μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο! Το πλωτό παλάτι, που έχει χαρακτηριστεί ένα από τα «πιο εντυπωσιακά και πολυτελή πλοία στον πλανήτη», ναυπηγήθηκε στην Ιταλία και διαθέτει 18 καταστρώματα με θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Το «Regal Princess» ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στις 16 Μαΐου και θα φιλοξενηθεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας στο πλαίσιο της κρουαζιέρας που πραγματοποιεί και που έχει σταθμούς στα ελληνικά νησιά και τα μικρασιατικά παράλια. Το κρουαζιερόπλοιο κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο Fincantieri, κοντά στη Βενετία, με γρηγορότερο από τον αναμενόμενο ρυθμό και είναι σχεδόν όμοιο με το «Royal Princess», το οποίο βαπτίστηκε τον Ιούνιο του 2013 από τη δούκισσα Κάθριν.

Το μήκος του πλοίου αγγίζει τα 330 μέτρα και το βάρος του φτάνει τους 142.714 τόνους. Διαθέτει 1.780 καμπίνες, στις οποίες μπορεί να φιλοξενήσει 3.560 επιβάτες. Τα χαρακτηριστικά και οι ανέσεις που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο στους επιβάτες του μοιάζουν αρκετά με αυτά του «Royal Princess», αφού, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν ένα τεράστιο αίθριο, το Seawalk, που μοιάζει με πλατεία, μια γυάλινη διάβαση για βόλτες που «κρέμεται» 128 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, πισίνες, ζαχαροπλαστείο, πολυτελή εστιατόρια και καταστήματα, γυμναστήριο, θέατρο, αίθουσα spa και μασάζ, καζίνο και ένα υπερσύγχρονο τηλεοπτικό στούντιο. Μάλιστα η μία από τις συνολικά τρεις πισίνες του ονομάζεται «tropical island» και, όταν πέφτει το φως του ήλιου, μεταμορφώνεται σε ένα εξωτικό night club με μαγικούς φωτισμούς και καλοκαιρινές μουσικές. Ιδανικό για οικογένειες, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου διαθέτει τρεις τεράστιους παιδότοπους, έναν για παιδιά από 3 έως 7 ετών, έναν για παιδιά ηλικίας από 8 έως 12 ετών και έναν για μεγαλύτερα παιδιά από 13 έως 17 ετών.

Η πολυτέλεια και η υψηλού επιπέδου διακόσμηση είναι εμφανείς σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τις καμπίνες.

Ανδρέας Αξιώτης 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

Ευλαμπία Ρέβη και… ξερό ψωμί στον Σκάι

Πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό παρόν και μέλλον...

«Εκπτωτος» King Mίλτος: Το περιπετειώδες «ταξίδι» του Καμπουρίδη!

Πίσω από τις ανέμελες φωτογραφίες στα social media, είτε...

H πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είναι ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Τόνιας Φουσέκη

Στις αρχαιρεσίες της Eνωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, τον Φεβρουάριο του...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ζητάει 2.000 ευρώ διατροφή τον μήνα από την Σίσσυ Χρηστίδου

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα...
spot_img