Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025

«Dragon’s Den Greece ΙII»: Πρώτο στη ζώνη προβολής με 1.444.803 τηλεθεατές

Το 5ο επεισόδιο του DRAGONS’ DEN GREECE ΙII, χθες Κυριακή 11 Μαΐου, τερμάτισε πρώτο στη...

Ο Καλυβάτσης για τη δικαστική διαμάχη των Παυλίδου – Παπαγιάννη

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

Ανθή Βούλγαρη: «Κάποιοι λόγοι θα υπήρχαν για το “κόψιμο” της εκπομπής της...

Η Ανθή Βούλγαρη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Super...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Ιωάννας Παλιοσπύρου: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά το 10ο χειρουργείο

«Ακόμα εδώ, το παλεύω…»

Μία ακόμα μάχη για να κερδίσει πίσω τη ζωή της και να επανέλθει στην κανονικότητά της έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία υποβλήθηκε χθες σε ακόμα ένα χειρουργείο, το δέκατο κατά σειρά, για την αποκατάσταση του προσώπου της!

Μάλιστα, μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείου, όπου υποβλήθηκε στη χειρουργική επέμβαση, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία έστειλε ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αποφασιστικότητας:

«Τη μία μέρα μπορεί να είσαι σε ένα όμορφο μέρος με αγαπημένους φίλους και την άλλη στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, μερικές φορές άδικη. Σημασία έχει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. Ακόμα εδώ, το παλεύω… Ευχαριστώ τη γιατρό μου και το team του νοσοκομείου που με κάνουν να νιώθω ασφαλής στα χέρια τους» έγραψε η Ιωάννα, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μία φωτογραφία στην οποία διακρίνεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου με γάζες στο πρόσωπο.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την αρρωστημένη επίθεση με βιτριόλι, που σημάδεψε για πάντα την ψυχή και το σώμα της 35χρονης κοπέλας, η ίδια συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά. Ο δρόμος που έχει να διανύσει η Ιωάννα ώσπου να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της και να επανέλθει η λειτουργικότητα στο δέρμα της φαντάζει ακόμη μακρύς και ανηφορικός. Παρʼ όλα αυτά η 35χρονη μαχήτρια της ζωής, που έκανε το πανελλήνιο να υποκλιθεί μπροστά στη δύναμη ψυχής που επέδειξε, δεν χάνει το κουράγιο της και την αισιοδοξία της.

Η 35χρονη, η οποία ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών της, λίγο προτού μπει στο χειρουργείο είχε κάνει μία μικρή απόδραση, ταξιδεύοντας με φίλους στις Βρυξέλλες. Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Δεκεμβρίου είχε ταξιδέψει πάλι στο εξωτερικό, όμως τότε το είχε κάνει για λόγους υγείας, καθώς πήγε στο Παρίσι, όπου έλαβε μία ειδική θεραπεία για τα εγκαύματα που προκάλεσε στο πρόσωπό της η βιτριολίστρια Εφη Κακαράντζουλα στις 20 Μαΐου του 2020.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Δείτε τον Κώστα Βουτσά νεαρό να ποζάρει με τα αδέλφια του

Ανοιξε το χρονοντούλαπο και μοιράστηκε με τους «φίλους» της...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;
spot_img