Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Μετά τα απανωτά «όχι», ο Σκάι «βλέπει» τον Πέτρο Λαγούτη για την...

Επικρατέστερο όνομα αυτό το διάστημα για το «Big Brother»...

Ο Λεβεντογιάννης ως πιτσιρικάς!

Μια αναδρομή στο παρελθόν του, συγκεκριμένα στα παιδικά του...

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από τη Στέλλα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από...

Με την ευχή της Ιβάνκα!

Με ένα σχόλιο στο Instagram η Ιβάνκα Τραμπ έδωσε...

Αποφασισμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να «πέσει στα μαλακά»: Δείτε ποιους θα καλέσει ως μάρτυρες

Στόχος να πείσει ότι σκότωσε την Καρολάιν εν βρασμώ ψυχής, και όχι προμελετημένα

Μάρτυρες από το φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον θα επιστρατεύσει ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην προσπάθειά του να πείσει τους δικαστές ότι σκότωσε εν βρασμώ τη σύζυγό του Καρολάιν και πως η δολοφονία της δεν ήταν έγκλημα εκ προμελέτης.

Η δίκη έχει προσδιοριστεί σε λιγότερο από έναν μήνα, στις 8 Απριλίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Τον ισχυρισμό αυτό θα υποστηρίξει η υπεράσπιση του 33χρονου συζυγοκτόνου, σε μια προσπάθεια να τύχει καλύτερης μεταχείρισης από το δικαστήριο και να αποφύγει τα ισόβια για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του και του σκύλου της, στήνοντας το σκηνικό δήθεν ληστείας μετά φόνου.

Οι μάρτυρες θα κληθούν από τον πιλότο να επιβεβαιώσουν στο δικαστήριο ότι η δολοφονία ήταν εν βρασμώ ψυχής, ώστε να καταδικαστεί σε μικρότερη ποινή.

Ενδεικτικές των προθέσεων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι οι δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισής του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Ουδέποτε υπήρχε η πρόθεση να δολοφονήσει τη σύζυγό του και ούτε ήταν κάτι προσχεδιασμένο…» δήλωσε και πρόσθεσε ότι ως μάρτυρες θα κληθούν «φιλικά πρόσωπα, τα οποία έχουν μία εικόνα σχετικά και με το ζευγάρι και με τον ευρύτερο κοινωνικό βίο και τη συμπεριφορά του ίδιου του κατηγορουμένου».

Ο δικηγόρος επισήμανε πως υπάρχουν πρόσωπα από το συγγενικό και το φιλικό περιβάλλον τα οποία δεν έχουν καταθέσει ως σήμερα για την πολύκροτη υπόθεση. Βασικό ρόλο στην υπεράσπιση του Αναγνωστόπουλου θα έχουν ο διορισμένος από τον πιλότο ιατροδικαστής και ένας τεχνικός σύμβουλος.

«Νομίζω ότι θα είναι και καταλυτικές οι καταθέσεις τους σε επίπεδο ακροαματικής διαδικασίας» ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του συζυγοκτόνου και προανήγγειλε ότι στη δίκη θα ακουστούν γεγονότα που δεν έχουν ακουστεί έως σήμερα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, υπάρχουν και ευρήματα που δεν έχουν αξιολογηθεί σωστά ή δεν έχουν εντοπιστεί από τις Αρχές, τα οποία υποστηρίζει πως θα αποδείξουν τον υπερασπιστικό του ισχυρισμό, ότι κατά τη διάρκεια του εγκλήματος βρισκόταν «εν βρασμώ ψυχής».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

«Kitchen Lab»: Πώς «μεταμορφώνει» ο Άκης τον κλασικό μπακαλιάρο σκορδαλιά;

Ο Άκης Πετρετζίκης, εκτάκτως σήμερα, παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...

Ο… Ιούδας του Στεφανάκου και ο Ουκρανός πολέμαρχος!

Κέρδος μέχρις εσχάτων! Η μάνικα στάζει χρυσό αλλά και...