Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Απασφάλισε φίλη της Πισπιρίγκου: «Συνήθιζε να μας κατηγορεί ότι φλερτάρουμε με το, κατά καιρούς, αγόρι της»

Συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου «σπάει» τη σιωπή της και μιλάει στο «Live news» για το πώς ήταν η 33χρονη στην παρέα.

Διαβάστε επίσης: Αγγελική Νικολούλη: «Η Τζωρτζίνα, όταν πέθανε η Ίριδα, μπήκε σε φιλικό σπίτι κι άρχισε να μιλάει…»

Διαβάστε επίσης: Οικιακή βοηθός της σπιτονοικοκυράς: «Μου έλεγε “όταν φύγω από τη ζωή ψάξε από τι πέθανα”»

«Τη Ρούλα την γνώρισα στο σχολείο. Ήταν ένα κορίτσι έντονο, θορυβώδες δηλαδή τη θυμάμαι πάντα να δημιουργεί θέματα για να της δώσουμε σημασία. Φίλους, φίλες δεν είχε, γιατί τσακώνονταν με τα κορίτσια. Συνήθιζε να μας κατηγορεί ότι φλερτάρουμε με το, κατά καιρούς, αγόρι της, που όμως δεν είχε σχέση. Πίστευε η ίδια από μόνη της ότι είχε αγόρι και μας κατηγορούσε αν κοιτούσαμε ή μιλούσαμε με τα αγόρια που την ενδιέφεραν.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τι συνδέει τη βιτριολίστρια με τη Ρούλα Πισπιρίγκου;

Μάλιστα μια φορά είχε ξεμαλλιάσει μια συμμαθήτρια, στο σημείο που ήταν οι βρύσες και ήταν κάπως πιο απόμερο, με δικαιολογία πάλι ένα αγόρι. Άλλη φορά προσποιήθηκε ότι λιποθύμησε για να μας τραβήξει την προσοχή και να ασχοληθούμε μαζί της.

Διαβάστε επίσης: Δόθηκε εντολή εκταφής της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου – Εξαφανίστηκε η φωτογραφία άντρα από τον τάφο

Στα μαθήματα δεν ήταν καθόλου καλή, δεν διάβαζε και ερχόταν σχεδόν πάντα ατημέλητη στο σχολείο. Την ίδια ώρα παγώσαμε όλοι στο άκουσμα της είδησης για τα παιδιά της, αν και με όσους συμμαθητές μου κράτησα επαφή από την Πάτρα, μου λέγανε ότι γενικά, ότι σαν οικογένεια λέγανε στη γειτονιά, ότι ήταν προβληματική».

Διαβάστε επίσης: Οι αποδοκιμασίες του κόσμου στην Πισπιρίγκου έξω από την Ευελπίδων: «Βρωμιάρα, φόνισσα, ψόφα»

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα