Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Οι 50 νικητές της δεύτερης ευκαιρίας του ΣΚΡΑΤΣ – 100.000 ευρώ στον μεγάλο τυχερό της κλήρωσης

100.000 ευρώ στον μεγάλο τυχερό της κλήρωσης

Χρηματικά έπαθλα από 1.000 έως 100.000 ευρώ κέρδισαν οι 50 τυχεροί παίκτες της δεύτερης ευκαιρίας του ΣΚΡΑΤΣ.

Μάριος T., Νικητής 100.000 ευρώ του ΣΚΡΑΤΣ 2η ευκαιρία, Φώτης Ζησιμόπουλος, Chief Product Officer ΟΠΑΠ
Μάριος Διανέλλος, Numerics & Lotteries Director ΟΠΑΠ, Μαρία Λ., Νικήτρια 10.000 ευρώ του ΣΚΡΑΤΣ 2η ευκαιρία, Μανώλης Σταυρουλάκης, Public & Media Relations Director ΟΠΑΠ

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, στην οποία πραγματοποιήθηκαν ζωντανές κληρώσεις, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Μάριος Τ., ο οποίος κέρδισε 100.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αντιστοιχούσε σε έναν από τους αριθμούς που είχε επιλέξει για την τελευταία κλήρωση της βραδιάς, μέσω της οποίας διεκδίκησε έπαθλα των 100.000 ευρώ, 250.000 ευρώ και 500.000 ευρώ, καθώς και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ.

Το δεύτερο έπαθλο, ύψους 10.000 ευρώ, κέρδισε η Μαρία Λ. και το τρίτο έπαθλο των 5.000 ευρώ ο Γιάννης Α. Οι υπόλοιποι 47 τυχεροί της δεύτερης ευκαιρίας του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισαν από 1.000 ευρώ.

Μαριάννα Σαρέλλη, ΚΙΝΟ & SCRATCH Product Manager ΟΠΑΠ, Γιάννης Α., Νικητής 5.000 ευρώ του ΣΚΡΑΤΣ 2η ευκαιρία, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, Product Operations Director ΟΠΑΠ
Φώτης Ζησιμόπουλος, Chief Product Officer ΟΠΑΠ

Όλοι μαζί γιόρτασαν την επιτυχία τους, στο μεγάλο πάρτι του ΣΚΡΑΤΣ, όπου διασκέδασαν με ζωντανή μουσική και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Δείτε το βίντεο:

Πώς αναδείχθηκαν οι 50 τυχεροί

Το «εισιτήριο» για το μεγάλο πάρτι του ΣΚΡΑΤΣ ήταν οι λαχνοί των παιχνιδιών «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» και «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» που δεν είχαν κερδίσει.

Συνολικά 70.000 παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ δήλωσαν συμμετοχή στην κλήρωση της δεύτερης ευκαιρίας, συμπληρώνοντας τον επταψήφιο κωδικό του λαχνού τους μέσω της ιστοσελίδας www.scratch.gr ή σκανάροντας τον QR κωδικό στην εφαρμογή OPAPP. Από την κλήρωση αυτή αναδείχθηκαν οι 50 τυχεροί που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του ΣΚΡΑΤΣ. Πρόκειται για 20 παίκτες από την Αττική και 30 από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το μεγάλο πάρτι του ΣΚΡΑΤΣ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα