Κυριακή, 23 Μαρτίου, 2025

Panik-ος non stop με τους Kings

Η Panik Records και οι Kings συνεχίζουν την κοινή...

Ο παλμός της Eurovision κάθε Σάββατο στην ΕΡΤ

Αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision και ειδική εκπομπή για...

Σούπερ σκάνδαλο με τον Σουηδό τραγουδιστή που κέρδισε τη Eurovision το 2015...

Για κέρατο και ξυλοδαρμούς κατηγορεί τον Σουηδό τραγουδιστή που...

Ο… Ιούδας του Στεφανάκου και ο Ουκρανός πολέμαρχος!

Κέρδος μέχρις εσχάτων! Η μάνικα στάζει χρυσό αλλά και...

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή μίλησε πρώτη φορά για την εξωσυζυγική της σχέση

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή μίλησε για την εξωσυζυγική σχέση που ακούστηκε πως είχε και αναφέρθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη.

Διαβάστε επίσης: Μαρτυρία γειτόνισσας Δασκαλάκη: «Ο Μάνος γνωρίζει πράγματα αλλά η Ρούλα τον κρατάει με κάτι»

Διαβάστε επίσης: Μητέρα Πισπιρίγκου: «Η κόρη μου του είχε τόση μεγάλη αγάπη, που μπορούσε να γίνει εμμονή»

«Αυτό που ζήτησε να μεταφέρουμε μέσω της εκπομπής ως προς τους διαπληκτισμούς και την κακοποίηση που αναφέρθηκε προηγουμένως μέσα στην οικογένεια με τον Μάνο, ζήτησε να διευκρινίσουμε ότι ήταν απλώς ένας τσακωμός ο οποίος έγινε μπροστά στη Τζωρτζίνα», είπε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε επίσης: «Η αδελφή της Πισπιρίγκου καταδικάστηκε σε τρία χρόνια με αναστολή για σεξουαλική παρενόχληση κοπέλας»

Η 33χρονη μέσα από το κελί της πρόσθεσε:  «Δεν θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσεις… αν ο Μάνος έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια μέσα στη φυλακή να με βρει κατά πρόσωπο και με ρωτήσει εάν εγώ ήμουν αυτή που σκότωσε τα παιδιά. Μέσα από τη φυλακή δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος είχε κάποιο τρίτο πρόσωπο ή έχει ευθύνες για το θάνατο των παιδιών μου…».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη «βόμβα» Μπαλάσκα για υπόθεση Πάτρας: «Είμαστε κοντά σε σύλληψη ακόμα και από αυτούς που κάνουν σήμερα δηλώσεις»

Τι είπε για την εξωσυζυγική της σχέση; «Είχα χωρίσει με τον Μάνο, είχα βρεθεί με ένα άτομο, όμως είχα χωρίσει και αυτό το τονίζω!» ενώ υποστήριξε πως έχει μηνύματα του Μάνου που της λέει ότι «ελπίζω να βρεις έναν καλύτερο άνθρωπο από εμένα».

Διαβάστε επίσης: Την ώρα που η Τζωρτζίνα πάλευε για τη ζωή της στο νοσοκομείο ο Δασκαλάκης έκανε αίτηση να μπει στο «Survivor»

Διαβάστε επίσης: «Εταιρία δολοφόνων» εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ: Έρευνες για συνεργούς της Πισπιρίγκου

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο νονός της Μαλένας: «Δεν είχα σχέση με τη Ρούλα, κακώς είναι προφυλακισμένη, ήταν καλή μάνα»

Διαβάστε επίσης: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου διέψευσε πως καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας

Διαβάστε επίσης: Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Η κεταμίνη πρέπει να αναζητηθεί στις πιάτσες ναρκωτικών στην Πάτρα»

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ζωγράφος κατά της Πισπιρίγκου: «Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες τα πορτρέτα τους»

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...

Σκύλος αξίας 5.250.000 ευρώ

Τα μαλλιά της κεφαλής του πλήρωσε Ινδός για να...

Το ζευγάρι Ελλήνων που… παράτησε τη Σαντορίνη και συστήνει στους Νεοζηλανδούς το ελληνικό σουβλάκι

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο θριαμβεύει στη μακρινή Νέα Ζηλανδία,...

Κόλαση η ζωή των κατοίκων γύρω από το Γ’ Νεκροταφείο, με τους τάφους να έχουν φτάσει στις εισόδους των σπιτιών

Μια εκκωφαντική «κραυγή» αγωνίας υψώνεται από τις γειτονιές γύρω...

Ανύπαντρες έβαλαν νυφικό για καλό σκοπό

Η showbiz ντύθηκε νυφούλα λέγοντας «Yes, I do». Οπως...