Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες ώρες στο σπίτι του μετά το ψυχιατρείο και...

Ο Γιώργος Μαζωνάκης το πρωί της Δευτέρας πήρε εξιτήριο...

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Παλάτι χωρίς βασιλιά – Τι σηματοδοτεί η μετακόμιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η απόφαση του επόμενου βασιλιά της Βρετανίας, πρίγκιπα Ουίλιαμ,...

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Υπόθεση Πάτρας: Η Ρούλα Πισπιρίγκου «σχεδιάζει» κινήσεις αντεπίθεσης

Ελέγχει εξονυχιστικά μαζί με τους συνηγόρους της το αίτημα αποφυλάκισής της, ώστε να είναι... τέλειο

Έτοιμη να αντιδράσει σε κάθε κίνηση της ανακριτικής διαδικασίας εμφανίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Λίγες ώρες μετά την εντολή της 18ης ανακρίτριας για τον διορισμό πραγματογνώμονα παιδοψυχολόγου που θα εξετάσει τις ζωγραφιές της 9χρονης Τζωρτζίνας, η 33χρονη φέρεται ότι είναι αποφασισμένη να διορίσει και δικό της σύμβουλο, ο οποίος θα αποκρυπτογραφήσει τις εικόνες του κοριτσιού που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Μεγάλο θρίλερ με τις νέες φωτογραφίες με τις νέες της Ίριδας και τα σημάδια στο πρόσωπο

Μέσα από τη φυλακή, όπου εξακολουθεί να κρατείται, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται ότι μελετά μαζί με τους δικηγόρους της τις επόμενες κινήσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με τον συνήγορό της Oθωνα Παπαδόπουλο, η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της εμφανίζεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, η οποία όμως επιβαρύνθηκε την περασμένη Δευτέρα, λόγω της γιορτής της μικρής Τζωρτζίνας.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη «βόμβα»: «Η μητέρα του Μάνου είχε κάνει την καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού»

Παράλληλα, το αίτημα για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής της παραμένει σε αναμονή, καθώς, όπως εξήγησε ο δικηγόρος, πρόθεσή του είναι να συμπληρωθεί με όλα τα απαραίτητα στοιχεία πάνω στα οποία θα μπορούσε να βασιστεί ο ισχυρισμός ότι δεν ήταν εκείνη που χορήγησε τη θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στην άτυχη 9χρονη. «Δεν είμαστε έτοιμοι γι’ αυτήν την ενέργεια, αφού ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο φάκελος με τα σχετικά έγγραφα» σχολίασε ο κ. Παπαδόπουλος βγαίνοντας από τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: «Θα συμβούλευα τον Μάνο Δασκαλάκη να είναι φειδωλός όποτε του δίνεται δημόσιο βήμα»

Αντίστοιχα, και ο έτερος συνήγορός της Κωνσταντίνος Ζάρδας δήλωσε: «Το αίτημα αποφυλάκισης θα υποβληθεί όταν θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι από άποψη τεχνικών συμβούλων, που θα εκτιμήσουν τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν. Περιμένουμε αυτή τη στιγμή την ιατροδικαστική έκθεση, την οποία επίσης θα πρέπει να αξιολογήσουν οι τεχνικοί μας σύμβουλοι». Μάλιστα, περιέγραψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου νιώθει ικανοποιημένη με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Δεν έχει βγει κάτι που να την επιβαρύνει, αντιθέτως όσα βγαίνουν δείχνουν ότι έλεγε την αλήθεια από πριν. Oλα όσα έχουν βρεθεί είναι απολύτως αθωωτικά για την κατηγορούμενη. Υπάρχουν από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά δίκτυα και εκπομπές διαστρεβλώσεις, όπου το άσπρο γίνεται μαύρο» συμπλήρωσε ο κ. Ζάρδας.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου: «Τα στοιχεία για τα οποία κατηγορείται είναι διάτρητα, ωστόσο είναι στη φυλακή»

Την ίδια στιγμή, η 18η ανακρίτρια ξεκινά νέο κύκλο καταθέσεων με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό από το Ωνάσειο, στο οποίο έγινε ο γονιδιακός έλεγχος της Τζωρτζίνας. Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες μάρτυρες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και από το Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου κατέληξε το παιδί.

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες αναμένονται απαντήσεις σε διάφορα αιτήματα της ανακρίτριας, όπως αυτό που υπέβαλε προς τον ΕΟΦ προκειμένου να βρεθεί η πορεία της κεταμίνης. Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Σαλάππα ζήτησε να της διαβιβαστούν στοιχεία σχετικά με το πού έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα και με ποιον τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή παράνομα, με στόχευση κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Νικολέττα Καρρά – Διονύσης Παναγιωτάκης: Αγκαλιά στα σοκάκια της Μυκόνου

Η Νικολέττα Καρρά και ο Διονύσης Παναγιωτάκης είναι ζευγάρι εδώ και καιρό και πολύ ερωτευμένη.

Γιώργος Μαζωνάκης: Το χρονικό από το ΔρομοκαΪτειο έως την κλινική «Γαλήνη»

Οσο περνούν οι μέρες τόσο έρχονται στο φως νέα...

Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα καταγάλανα νερά, που επισκέφθηκαν και οι δυο για πρώτη φορά φέτος, τους μάγεψε με τις ομορφιές του.

Τρισευτυχισμένη Ελληνίδα ηθοποιός – Μετά από πολλές εξωσωματικές έφερε στη ζωή τον γιο της

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο να ποζάρει αγκαλιά με τον γιο και τον σύζυγό της.

Δεν υπάρχει η ομοιότητα της Ελληνίδας ηθοποιού με τη μητέρα της

Η σικάτη και γλυκιά κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού που σίγουρα δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε καθώς η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.