Τρίτη, 25 Μαρτίου, 2025

«Grand Hotel»: Ο Χαραλάμπης δεν εμπιστεύεται τον Ιάκωβο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Η Αλίκη αναλαμβάνει να παραδώσει...

Celebrities σε… μαγεμένο δάσος

Σε Μαγεμένο Δάσος μεταμορφώθηκε το βραβευμένο με δύο αστέρια...

Λάκης Γαβαλάς: «Τότε οικονομικά ήμουν πανίσχυρος»

Ο Λάκης Γαβαλάς κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno»...

«Ο Τιμωρός»: Ο Μάρκος ετοιμάζεται να τελειώσει την ιστορία με τον Λεωνίδα

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος ετοιμάζεται να τελειώσει την...

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Δολοφόνησε την 43χρονη σύζυγό του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα μετά τη νέα οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας άνδρας 55 ετών σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το kavalapost, το ζευγάρι, που έχει δύο ανήλικα παιδιά, αντιμετώπιζε προβλήματα. Ο άνδρας φέρεται να στραγγάλισε τη γυναίκα και μετά να κάλεσε την Αστυνομία ο ίδιος.

Πιο συγκεκριμένα, ο 55χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο τους, με το kavalaportal να αναφέρει ότι τη ζήλευε παθολογικά. Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του. Έπειτα προσπάθησε δίχως αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του.

Τέλος, αποφάσισε να παραδοθεί καλώντας στην Αστυνομία και αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβαλάς. Όπως αναφέρει το kavalanews, το ζευγάρι είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα, ενώ τα παιδιά τους είναι 10 και 6 ετών. Το τραγικό συμβάν ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Δείτε πώς περνούσε η 43χρονη λίγο πριν τη σκοτώσει ο σύζυγός της

Ο 55χρονος άνδρας κάλεσε χθες στις 00:30 τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματους και του είπε «έκανα κακό στη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στο φαρμακείο. Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός. Ένδειξη ότι επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό του ήταν το γεγονός ότι οι άνδρες των αρχών τον βρήκαν με αίματα και τους καρπούς του.

«Καταλάβαμε ότι κάτι έχει συμβεί όταν δεν άνοιξε το φαρμακείο», λέει γείτονας στο protothema.gr

Το έγκλημα στην Καβάλα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Άνδρας που διαμένει πολύ κοντά στο φαρμακείο που διατηρούσε η 43χρονη δήλωσε στο protothema.gr ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει μέχρι τώρα δικαιώματα. «Χθες το απόγευμα, αναστατωθήκαμε γιατί το φαρμακείο δεν άνοιξε. Αντιληφθήκαμε ότι κάτι έχει συμβεί γιατί πρόσφατα είχαμε μάθει ότι του έχει ζητήσει να χωρίσουν. Έχουν δύο παιδιά και ποτέ δεν είχαν δώσει δικαιώματα για να καταλάβει το χωριό ότι κάτι συμβαίνει. Όλοι έχουμε σοκαριστεί γιατί η γυναίκα ήταν αξιόλογη και αγαπητή στη γειτονιά. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους», λέει στο protothema.gr.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

Η Αλίκη και οι… εμίρηδες της Ρόδου

Η μαφία στη Ρόδο στήθηκε στα πρότυπα του «τσιμέντου»...

Ολα τα must items για να… ανθίσει η ντουλάπα σου και να ξεχωρίσεις στο styling

Οσο και αν οι μετεωρολόγοι λένε πως ο καιρός...

«Kitchen Lab»: Πώς «μεταμορφώνει» ο Άκης τον κλασικό μπακαλιάρο σκορδαλιά;

Ο Άκης Πετρετζίκης, εκτάκτως σήμερα, παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen...

Ο… Ιούδας του Στεφανάκου και ο Ουκρανός πολέμαρχος!

Κέρδος μέχρις εσχάτων! Η μάνικα στάζει χρυσό αλλά και...