Το Matsuhisa Athens υποδέχτηκε -όπως κάθε χρόνο- τον διεθνή chef Nobu Matsuhisa σηματοδοτώντας την έναρξη ενός ανεπανάληπτου φεστιβάλ γεύσης…
Το Matsuhisa Athens υποδέχτηκε -όπως κάθε χρόνο- τον διεθνή chef Nobu Matsuhisa σηματοδοτώντας την έναρξη ενός ανεπανάληπτου φεστιβάλ γεύσης. Λάτρεις του σούσι, από τον Κώστα Μαρτάκη έως τη Μαίρη Συνατσάκη, απόλαυσαν από κοντά τις πρωτότυπες δημιουργίες του διάσημου chef -ειδικά επιμελημένες για το Champagne Festival-, δοκιμάζοντας το specialOmakasemenu, εμπνευσμένο από την ιαπωνική και fusion περουβιανή κουζίνα, βασισμένο σε αγνές, ελληνικές πρώτες ύλες που επέλεξε ο ίδιος ο σεφ, συνοδεύοντάς το με τρία διαφορετικά ποτήρια σαμπάνια.