Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Αίτημα της Πισπιρίγκου για επανεξέταση από άλλο εργαστήριο του αίματος της Τζωρτζίνας

Ακόμα ένα βήμα κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να «χτίσει» την υπερασπιστική της γραμμή, καταθέτοντας αίτημα για να γίνει επανεξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας.

273030086 10159001296122219 1353849242592607496 n

Συγκεκριμένα, η προφυλακισμένη μητέρα ζητά μέσω του δικηγόρου της να γίνει επανεξέταση του αίματος που αναλύθηκε από το εργαστήριο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, όπου εντοπίστηκε η φονική κεταμίνη, αλλά ο έλεγχος να γίνει από άλλο κέντρο. Ειδικότερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά ο νέος έλεγχος να γίνει στο τοξικολογικό εργαστήριο των Χανίων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα βρεθεί και από αυτό κεταμίνη στο αίμα του παιδιού.

patra nikolouli daskalakis 2

Το αίτημα στο οποίο αναφέρεται επίσης ότι η Πισπιρίγκου θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος του νέου ελέγχου έχει κατατεθεί στην ανακρίτρια, η οποία ακόμα δεν έχει αποφανθεί εάν θα το κάνει δεκτό.

Υπενθυμίζεται ότι με έγγραφο προς την ανακρίτρια το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» απάντησε και στις αναφορές που έκανε η πλευρά της κατηγορουμένης για την κεταμίνη και αν αυτή μπορεί να χορηγήθηκε από το προσωπικό. Το έγγραφο καθιστά σαφές, ακυρώνοντας ουσιαστικά το επιχείρημα της 33χρονης, ότι στο βαλιτσάκι της Εντατικής Μονάδας υπήρχαν συνολικά 12 φαρμακευτικές ουσίες για τη διασωλήνωση και τη διάσωση της ασθενούς, και ανάμεσα σε αυτές και πέντε αμπούλες των 100 mg υπό αραίωση κεταμίνης.

patra aj

Οι γιατροί επίσης κάνουν σαφές ότι δεν χρησιμοποιήθηκε καμία αμπούλα κεταμίνης, γιατί δεν υπήρχε ανάγκη, και χρησιμοποιούνται εξαιρετικά σπάνια σε ανάγκες διασωλήνωσης. Συμπληρώνουν επίσης ότι εάν υποθετικά είχαν χορηγηθεί κατά λάθος και οι πέντε, δεν θα μπορούσε να βρεθεί η τεράστια ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας.

Για τις υποθέσεις των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ιριδας, οι ιατροδικαστές βρίσκονται στο στάδιο των εργαστηριακών ελέγχων των δειγμάτων. Αφού ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο, ίσως τότε οι δύο έμπειροι ιατροδικαστές Αθηνών Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογρηάς καταλήξουν σε συμπεράσματα και συντάξουν τα πορίσματά τους, τα οποία αναμένουν οι διωκτικές Αρχές.

patra 6

Για την πρόοδο των ερευνών δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τοξικολογικές δεν ανατρέπουν τις αρχικές εξετάσεις. Επίσης, για την ώρα δεν έχει εντοπιστεί κεταμίνη ή άλλη ύποπτη ουσία.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται και οι καταθέσεις δεκάδων γιατρών και νοσηλευτών από τα πέντε νοσοκομεία (Καραμανδάνειο, ΜΕΘ Νοσοκομείου Ρίου, Ωνάσειο, «Αγλαΐα Κυριακού», Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ελπίς») τα οποία ενεπλάκησαν με τις περιπτώσεις Μαλένας και Τζωρτζίνας, καθώς η Ιριδα κατέληξε στο σπίτι της.patra pispirigkoi

Κάποιες από τις καταθέσεις όμως δεν ελαφρύνουν τη θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ενδεικτικά, γιατρός που έχει καταθέσει για τον θάνατο της Μαλένας όταν νοσηλευόταν στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ελπίς» με ιάσιμη μορφή λευχαιμίας φέρεται ότι έχει πει ότι οι γιατροί ειδοποιήθηκαν με τόση καθυστέρηση από τη μητέρα, που ουσιαστικά δεν μπορούσε να γίνει κάτι για να επαναφέρουν το παιδί.

Μέσα από αυτόν τον τεράστιο όγκο καταθέσεων προφανώς και έχουν συνθέσει μια εικόνα οι διωκτικές Αρχές, που περιμένουν να τη συνθέσουν και με τα πορίσματα των ιατροδικαστών. Αρα οι επόμενες εξελίξεις αναμένονται με την κατάθεση των εκθέσεων, οι οποίες κατά κάποιες πληροφορίες ίσως είναι υπογεγραμμένες εντός της εβδομάδας και κατά άλλες ίσως χρειαστούν αρκετές μέρες ακόμα.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η αμηχανία της Έλλης Κοκκίνου όταν ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη

Καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη στην διαδικτυακή του εκπομπή βρέθηκε...