Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Η οικογένεια της Ρούλας «άδειασε» το σπίτι της πετώντας τα παιχνίδια και άλλα αντικείμενα των παιδιών

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζει μέσω των συνηγόρων της τις έγγραφες εξηγήσεις της, μετά την κλήση που της επιδόθηκε για να δώσει ανωμοτί κατάθεση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι η οικογένειά της «άδειασε» το σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, πετώντας στα σκουπίδια -μεταξύ άλλων- παιχνίδια και άλλα αντικείμενα των τριών αγγέλων!

Σύμφωνα με το tempo24.news, νωρίς το πρωί του Σαββάτου η μητέρα της 33χρονης, ο άνδρας της και ακόμη ένα συγγενικό πρόσωπο πήγαν στο σπίτι όπου έζησε η Ρούλα με τον Μάνο Δασκαλάκη και άρχισαν να πακετάρουν τα πράγματα της προφυλακισμένης 33χρονης και των τριών αδικοχαμένων παιδιών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, την επόμενη ημέρα ή μέσα στα επόμενα 24ωρα θα μετέφεραν τις κούτες στο σπίτι του Αλισσού, όπου πλέον διαμένουν η μητέρα και η αδελφή της 33χρονης αποκαλούμενης «Μήδειας της Πάτρας».

Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι οι συγγενείς της Ρούλας δεν δίστασαν να πετάξουν στους κάδους απορριμμάτων ακόμα και προσωπικά αντικείμενα των μικρών κοριτσιών, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε μόλις τρία χρόνια, όπως παιχνίδια και ρούχα! Σημειώνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ήδη μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι όπου έμενε μαζί με την εν διαστάσει σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους, ενώ συγγενικό του πρόσωπο είχε περάσει από το σπίτι της οδού Μπιζανίου και είχε πάρει το ημίαιμο λαμπραντόρ του 31χρονου.

1100 e74c4a4c a793 4c10 8893 4a1b8ce28620

Στο μεταξύ, ανατριχίλα προκαλεί το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα για τα αίτια θανάτου της τριάμισι ετών Μαλένας και της έξι μηνών Ιριδας. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιατροδικαστική έκθεση, η οποία διαβιβάστηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών στις 20 Ιουνίου, τα δύο κοριτσάκια βρήκαν βίαιο ασφυκτικό θάνατο που επήλθε από την απόφραξη του στόματός τους, με όλα τα στοιχεία να επιβεβαιώνουν την εγκληματική ενέργεια.

Ειδικότερα, η Μαλένα έφερε δύο εκδορές στη ρινική χώρα και ερυθρώδες εντύπωμα κατά τη δεξιά παρειά. Μάλιστα, στο πόρισμα τονίζεται ότι οι ως άνω εκδορές «είναι πρόσφατες, εν ζωή γενόμενες» και δεν προκλήθηκαν από το ίδιο το παιδί. «Η ιστολογική εξέταση που διενεργήθηκε (καρδιά, τμήματα νεφρού, επινεφριδίου, σπληνός, πνεύμονος, ήπατος) δεν κατέδειξε παθολογική οντότητα που να δικαιολογεί τον θάνατο» αναφέρεται ακόμη.

nb keimeno pispirigkou daskalakis paidia

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση η διά αποκλεισμού διάγνωση, η οποία από μόνη της είναι επαρκής ώστε να τεθεί ο ασφυκτικός μηχανισμός ως αιτία θανάτου, επιβεβαιώνεται από τα περαιτέρω ευρήματα, τον νεκροψιακό φωτογραφικό έλεγχο και οδηγεί τη διαγνωστική σκέψη σε ασφυξία δι’ αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών» καταλήγουν οι ιατροδικαστές για το τριάμισι ετών κοριτσάκι.

Όσον αφορά την έξι μηνών Ιριδα, επισημαίνουν ότι η παρουσία ικανής ποσότητας αίματος στο πανάκι του βρέφους που παραδόθηκε στις Αρχές «συνδέεται ευθέως με το ανευρεθέν τραύμα στον βλεννογόνο του στόματος και συνηγορεί υπέρ προηγηθείσας άσκησης ισχυρής πίεσης με αυτό»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Ο Αθερίδης σόκαρε το πανελλήνιο μιλώντας για την «άγνωστη» περιπέτεια με την υγεία του

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...