Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Μετά τα απανωτά «όχι», ο Σκάι «βλέπει» τον Πέτρο Λαγούτη για την...

Επικρατέστερο όνομα αυτό το διάστημα για το «Big Brother»...

Ο Λεβεντογιάννης ως πιτσιρικάς!

Μια αναδρομή στο παρελθόν του, συγκεκριμένα στα παιδικά του...

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από τη Στέλλα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από...

Με την ευχή της Ιβάνκα!

Με ένα σχόλιο στο Instagram η Ιβάνκα Τραμπ έδωσε...

Καταπέλτης ο εισαγγελέας – Η Πισπιρίγκου ενέχυσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα με τη χρήση σύριγγας

Προκειμένου να εκδικηθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη

Καταπέλτης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η εισαγγελική πρόταση, με την οποία ζητείται η παραπομπή της 33χρονης σε δίκη, όχι μόνο για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με κεταμίνη στο «Αγλαΐα Κυριακού», αλλά και για την απόπειρα σε βάρος της στο Καραμανδάνειο, που είχε ως αποτέλεσμα να καταστεί τετραπληγική!

Στην 37 σελίδων εισήγησή του προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης ξετυλίγει το κουβάρι της πρωτοφανούς για τα ελληνικά δικαστικά χρονικά υπόθεσης, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανούς φρικαλεότητας εγκληματικό σενάριο» που εξύφανε η κατηγορουμένη, προκειμένου να εκδικηθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη!

Ακόμη πιο σοκαριστικά, όμως, είναι όσα περιγράφει για τον τρόπο με τον οποίο η προφυλακισμένη 33χρονη φέρεται ότι χορήγησε στο άτυχο αγγελούδι τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης: «Την ποσότητά της σε υγρή μορφή δηλητηριώδους κεταμίνης, που προμηθεύτηκε και έφερε μαζί της, την ενέχυσε με τη χρήση σύριγγας μέσω της γαστροστομίας που έφερε το παιδί στην κοιλιακή του χώρα. Αφού εμπότισε με σοβαρή (θανατηφόρα) δόση της ταχείας δράσεως δηλητηριώδους ουσίας, ενεργοποίησε παράλληλα τη λειτουργία προσωρινής σίγασης του ήχου της συσκευής του οξύμετρου» περιγράφει ο εισαγγελικός λειτουργός, σύμφωνα με το protothema.gr.

Κατά τον ίδιο, η «απόλυτη βεβαιότητα θανάτωσης» της 9χρονης από τη μητέρα της «προκύπτει ανενδοίαστα από το γεγονός ότι αυτή ήταν η μόνη που ήταν δίπλα στο παιδί κατά τον χρόνο που (εξαιτίας ακριβώς της χορήγησής της) υπέστη τη μοιραία καρδιακή ανακοπή».

Αναφερόμενος στην απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης στο Καραμανδάνειο, ο κ. Νούλης επισημαίνει πως η κατηγορουμένη «απόφραξε με τα χέρια της τις έξω αεροφόρους οδούς (μύτη και στόμα) του παιδιού» και «έτσι εμπόδισε την ελεύθερη αναπνευστική του λειτουργία με αποτέλεσμα να προκαλέσει σε αυτό καρδιακή ανακοπή».

Πλέον, το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο θα κρίνει αν θα κάνει δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα παραπέμποντας την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου σε δίκη. Θέμα χρόνου είναι, επίσης, να κλητευθεί η 33χρονη σε απολογία και για τις ανθρωποκτονίες της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις έξι μηνών αδελφής της Ιριδας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

H Άννα Μάσχα αποκαλύπτει: Μετά από 25 χρόνια με αποκατέστησε

H Άννα Μάσχα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες και...