Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025

Διαδηλωτής από κούνια ο Αρης Τζανακόπουλος

Από μικρός στα βάσανα ο Αρης Τζανακόπουλος, γιος της...

Κατερίνα Λέχου: «Για χρόνια ένιωθα αμηχανία με την τρυφερότητα του άλλου»

Η Κατερίνα Λέχου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό...

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει: «Μου πήρε ένα χρόνο να αισθανθώ ξανά σεξουαλικό...

Στο νέο επεισόδιο του podcast της BeWell, η Χριστίνα...

Οι γυναίκες υποκρίνονται στον έρωτα επειδή φοβούνται

Όλα του οργασμού δύσκολα...

Στο μυαλό των γυναικών κατάφεραν να μπουν ερευνητές πανεπιστημίου της Ουγγαρίας, ανακαλύπτοντας για ποιον λόγο υποκρίνονται τον οργασμό στο σεξ, και η απάντηση απέχει από αυτό που πιστεύεται μέχρι τώρα.

Παλαιότερες έρευνες μπορεί να έδειξαν ότι συνήθως μια γυναίκα υποκρίνεται τον οργασμό για να ικανοποιήσει τον παρτενέρ της που πιθανώς είναι ανασφαλής, η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Science Direct» αποκάλυψε ότι το κάνει, κυρίως, από δική της ανασφάλεια. Οι ερευνητές του Eötvös Loránd University στη Βουδαπέστη υποστηρίζουν ότι η γυναίκα που κάνει σαν να είχε οργασμό φοβάται μήπως την περάσει για «προβληματική» ο παρτενέρ της ή μήπως του δώσει την εντύπωση ότι δεν είναι «φυσιολογική».

Αυτή ήταν η δημοφιλέστερη απάντηση που έδωσαν στην ερευνητική ομάδα του ουγγρικού πανεπιστημίου 360 γυναίκες που συμμετείχαν εθελοντικά στην έρευνα. Οι συμμετέχουσες στην έρευνα ήταν ετεροφυλόφιλες ή τρανσέξουαλ που είχαν κάνει αλλαγή φύλου και πλέον ήταν γυναίκες. Φάνηκε, μάλιστα, ότι οι γυναίκες υποκρίνονταν τον οργασμό τόσο στην αρχή όσο και όταν η σχέση είχε προχωρήσει αρκετά και θα περίμενε κανείς ότι θα είχε αναπτυχθεί τέτοια σχέση εμπιστοσύνης στο ζευγάρι, που θα την έκανε να νιώσει άνετα ώστε να μιλήσει στο ταίρι της για τη δυσκολία στον οργασμό. Η διαπίστωση επιβεβαίωσε στους ερευνητές ότι το φαινόμενο δεν είχε να κάνει με τον παρτενέρ, αλλά με την ίδια τη γυναίκα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Πώς πρώην υπουργός έπιασε τον Μάη με σύζυγο και ερωμένη

Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά αποφάσισε να κάνει ο αμετανόητος πρώην...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...
spot_img