Πέμπτη, 13 Μαρτίου, 2025

Θεσσαλονίκη «ανεβαίνει» η απολαυστική κωμωδία των Ρέππα και Παπαθανασίου

Επειτα από δύο χρόνια επιτυχίας, 350 παραστάσεις και 90.000...

Οι πενήντα αποχρώσεις φαρμάκου για το… Πάρκινσον

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με την αποκάλυψη του...

Χειρουργείο και ακύρωση συναυλιών για τον Μπίλι Τζόελ

Για την υγεία του Μπίλι Τζόελ φοβούνται οι θαυμαστές...

Η Μάργκοτ Ρόμπι έτοιμη για… κουνελάκι

Χάρη στο ολόσωμο γυμνό στην ταινία «Ο λύκος της...

Ηταν η λεγεώνα των… πέντε άκαπνων ξένων

Οι φετινές -εκτός συνόρων- μεταγραφές του Ολυμπιακού δεν έκαναν τη διαφορά.

Το καλοκαίρι των μεγάλων… αλλαγών δείχνει να είναι το φετινό για τον Ολυμπιακό. Hδη, ο Μίτσελ αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες, με συνέντευξή του στη «Marca», ότι στο λιμάνι σχεδιάζουν έξι με οκτώ μεταγραφές για την ομάδα της νέας χρονιάς. Είναι άγνωστο -για την ώρα- εάν ανάμεσα στους παίκτες που θα αποκτηθούν θα βρίσκονται αρκετοί συμπατριώτες του. Αυτό που έχει σημασία για τον Ισπανό κόουτς (αλλά και τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων») είναι να γίνουν προσθήκες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα κάνουν τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι που δεν έχει συμβεί, τουλάχιστον μέχρι τώρα, με τους ξένους παίκτες που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Ηδη από τις πρώτες εβδομάδες του Μίτσελ στο τιμόνι του Ολυμπιακού φάνηκε ότι τέθηκαν εκτός πλάνων ο Πίνο με τον Ντιακιτέ. Δύο ποδοσφαιριστές που ενώ έπιασαν λιμάνι με καλές προοπτικές, τελικά βλέπουν το μέλλον τους στου Ρέντη να είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Ο πρώτος δεν γυμνάζεται πλέον με την ομάδα, έπειτα από απόφαση του «ερυθρόλευκου» κόουτς, ενώ ο δεύτερος μένει συνήθως εκτός 18άδας.

Επιπλέον, τις (υψηλές) προσδοκίες δεν έχει δικαιώσει και η παρουσία του Πάουλο Μασάντο. Ο Πορτογάλος ήταν η μεγάλη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό (έδωσε περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ στην Τουλούζ για τον αποκτήσει), ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει ανταποκριθεί στον ρόλο του «μαέστρου», που έπαιζε με επιτυχία τις περασμένες χρονιές ο Ιμπαγάσα. Ο Ζαρντίμ τον χρησιμοποιούσε στα άκρα της επίθεσης, ο Μίτσελ τον βάζει στον «άξονα» και είναι ένα από τα στοιχήματά του να τον «μεταμορφώσει» πριν το τέλος της σεζόν. Σε ρηχά νερά κινείται ένας ακόμη από τους ξένους που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Σε κανένα από τα παιχνίδια που έπαιξε μέχρι τώρα ο Λεάντρο Γκρέκο δεν ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για τον Ολυμπιακό. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα έντεκα ματς (πρωταθλήματος) που ξεκίνησε ως βασικός, στα οκτώ βγήκε ως αλλαγή. Τέλος, υπάρχει και η περίπτωση του Κλοντ Ντιελνά. Ο 24χρονος αμυντικός αποκτήθηκε στα τέλη του περασμένου Μαΐου, αλλά τρεις μήνες μετά δόθηκε (δανεικός για ένα χρόνο) στη Σεντάν.

Αν μη τι άλλο, λοιπόν, οι επόμενες κινήσεις στην αγορά του εξωτερικού θα πρέπει να είναι πιο… αποτελεσματικές για την ομάδα του Πειραιά. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είναι τουλάχιστον άδικο για το «ελληνικό αίμα» του ρόστερ, το οποίο φέτος αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στο λιμάνι.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Γεροντιδάκης και Αναστασία Παντούση… full in love

Ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η...

Ηλίας Ζάρμπαλης: Ο κομμωτής των stars έμεινε στον… άσο

❱❱ Διπλή «καμπάνα» στον hairstylist από το Δ' Τριμελές...

«Καρφί» από Μουζουράκη για τις πρώην συντρόφους του

«Μπηχτή» του Πάνου Μουζουράκη για τις πρώην του. Ο...

Η Λιόλιου βγάζει… βόλτα σκύλους

Χαμός στο TikTok με το νέο τραγούδι της Κατερίνας...

Το τελευταίο αντίο στην Καίτη Κωνσταντίνου – Υποβασταζόμενη η μητέρα της

Φίλοι συνάδελφοι και συγγενείς θα πουν σήμερα στις 12...

Γιώργος Λαμπάτος: Καλημέρα νέα ζωή χωρίς μούχλα!

Ενα διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου, στα Κάτω...